Vocea comunitatii Cluj.info – prima editie

Publicat de , sâmbătă, 29 ianuarie 2011, 1 Răspuns, 2 vizualizări

Incepand cu aceasta saptamana, ne propunem sa realizam, fara o frecventa inca stabilita, sinteza comentariilor recent postate pe Cluj.info. Iata mai jos prima editie a acestei sinteze, realizata pe baza comentariilor postate in perioada 22-28 Ianuarie 2011.

Ce a nemultumit …

Zapada si gheata ce au acoperit Clujul in aceste zile au generat oarece nemultumiri, pe „străzi si trotuare [sunt] adevărate patinoare, pe care nimeni nu le curăţă” spune Marian M., in timp ce Croitoru Bgd. considera ca:
Bine zici d-le Croitoru!

O alta nemultumire legata de serviciile publice a venit din partea unui „Cetatean al Clujului” care a atras atentia asupra „proastei intretineri a tevilor de gaz pe strazile care au fost reabilitate” in cartierul Andrei Muresan.

Restaurantul Valahia a inregistrat o scadere a popularitatii, primind o recenzie mai putin favorabila de la un client ce s-a aratat „neplacut surprins de serviciile de acolo” … Speram ca Valahia sa-si faca mai bine temele pe viitor pentru a se mentine intre cele mai apreciate restaurante de pe Cluj.info.

Ce a placut ….

Lui Mihai i-a placut Rock FM, pe care-l considera „cel mai tare post de radio din Romania„, in timp ce Zupermann s-a declarat foarte multumit de serviciile de coafor ale Salonului Diva si de cele de catering ale firmei Gastrofit. Nu o putem uita nici pe Ionela, care a impartasit cu pasiune ca:

„[…] primii mei bocanci ‘de Clujana’ anii ’96, 97, ce dragi mi-au fost. Maro deschis de piele intoarsă! I-am purtat apoi cam toată studenţia. Cred că-i mai am si acuma pe undeva p-acasă. Oricum, şi-au făcut din plin datoria

Ce vremuri! 🙂

Ti-a placut aceasta sinteza? Ai ceva de adaugat? Da-ne un „Like” sau lasa-ne un mesaj! Feedbackul tau e important! … Ah si nu uita sa postezi comentarii la adresele din site, oricand ai ceva de spus … 🙂 … Vocea comunitatii Cluj.info esti tu!

1 comentariu pentru “Vocea comunitatii Cluj.info – prima editie”

Scrie un comentariu