Oradea a deschis Târgul de Crăciun: “Cea mai caldă atmosferă de Sărbători!”

249
Organizatorii târgului de Crăciun de la Oradea promit vizitatorilor „cea mai caldă atmosferă de Sărbători”. Foto: Amazing Visuals.

Începând din 6 decembrie, atmosfera sărbătorilor de iarnă a cuprins și Oradea, prin deschiderea Târgului de Crăciun. La câteva minute după momentul aprinderii miilor de luminițe și instalații decorative, primit cu emoție de cei veniți în Piața Unirii, patinoarul s-a umplut de voie bună și de acel zumzet al pieței care sună diferit de cel al aglomerației.

Foto: Amazing Visuals.

La cea de-a patra ediție, organizatorii târgului promit vizitatorilor „cea mai caldă atmosferă de Crăciun” și de la prima vedere, au reușit deja să se țină de cuvânt. Ca de obicei, e vorba de micile detalii care fac un astfel de eveniment special – de la design-ul instalațiilor festive de iluminat, la proiecțiile cu laser care pun accentul pe atmosferă, și nu neapărat pe efectul de spectacol, precum și selecția de bunătăți culinare și suveniruri oferite de artizanii și meșterii populari care au răspuns invitației municipalității.

Foto: Amazing Visuals.

În prima seară a Târgului de Crăciun, pe scenă a urcat Inna, care a cântat atât piesele cu care a devenit cunoscută, cât și cele de pe albumul lansat de curând. Până la finalul anului, aici vor concerta artiști îndrăgiți precum Ștefan Hrușcă, formația rock Celelalte Cuvinte (originară din Oradea). Nu vor lipsi nici ansamblurile folclorice (Ansamblul „Icoane”,  Ansamblul Artistic Profesionist „Crișana”, Ansamblul Folcloric „Bihorul”), complementate de Blue Noise cu un concert a capella, Marius Mihalache & Band, Gospel Touch Gospel Choir (UK) și Alessia JJ Gerardi & Fracassoni (rock alternativ din Italia).

Luna decembrie va fi plină de concerte, ateliere pentru copii, datini și colinde, iar însuși Moș Crăciun are programate întâlniri cu cei mici, și nu numai.

Foto: Amazing Visuals.

Alături de Sibiu și Cluj, Târgul de Crăciun de la Oradea a fost inclus anul trecut în topul celor mai frumoase șase târguri de Crăciun din România, realizat de compania aeriană Blue Air. Cu siguranță veți fi surprinși de experiența orașului datorită schimbărilor din ultimii ani, care includ și reabilitarea fațadelor clădirilor istorice din zona centrală, construite în fermecătorul stil Art Nouveau.

Târgul de Crăciun de la Oradea va fi deschis până pe 31 decembrie, programul acestuia putând fi consultat aici.

Foto: Amazing Visuals.

Târgul de Crăciun este organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea. Partener principal: Raiffeisen Bank Romania. Sprijinit de: Andromi, Auchan, DUVAL Furniture.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentFestivalul clujean care relansează cultura legată de munte, aventură și explorare
Articolul următor135 de inițiative pentru dezvoltarea orașului, propuse de tineri în cadrul Com’ON 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.