Masaj la tine la birou: o echipă de tineri maseuri cu experiență oferă masaj pe scaun angajaților din companiile clujene

331
Masaj pe scaun pentru angajații companiilor clujene.

Filip Robert și Pop Attila, doi tineri maseuri cu experiență din Cluj, oferă sesiuni de masaj angajaților din companiile clujene, folosind pentru aceasta scaune ergonomice speciale pe care le aduc cu ei în cadrul ședințelor de masaj. Echipa FiPoQualis are o experiență de mai bine de un an în domeniu, printre clienții lor numărându-se mai multe firme importante de IT din Cluj, iar în fiecare miercuri oferă serviciile lor “hubsterilor” din cadrul ClujHub, spațiul de coworking din centrul Clujului. Masajul pe scaun efectuat cu regularitate previne neplăcerile pricinuite de poziția șezând menținută timp îndelungat în fața calculatorului, prima sesiune de mesaj fiind oferită gratuit companiilor interesante.

Masajul este realizat cu ajutorul unui scaun portabil, special conceput astfel încât odată așezat pe el să te simți confortabil și relaxat. Un atu al acestui tip de masaj este faptul că nu se folosesc uleiuri sau creme și nici nu trebuie să te dezbraci. În realizarea masajului pe scaun se folosește o combinație de mai multe tipuri de masaje cum ar fi: masaj clasic, sportiv terapeutic și japonez, la acestea adăugându-se manevre de stretching.

“După o săptămână intensă la birou, pe scaun, Robert este antidotul necesar. În douăzeci de minute îmi încarcă bateriile la maxim. Plus că beneficiez de masaj la birou, ceea ce mi se pare un mare avantaj!”, spune Denisa, după o ședință de masaj la ClujHub.

Cu un design ergonomic, scaunul de masaj susține capul, trunchiul, brațele și picioarele astfel încât corpul rămâne într-o poziție verticala, care facilitează alinierea adecvata a coloanei vertebrale. Odată așezat în aceasta poziție poți respira mai profund, astfel ritmul de respirare și pulsul scad, fapt care aprofundează starea de relaxare. Printre beneficiile masajului pe scaun se numără: îmbunătățirea circulației sângelui, rezolvarea unor afecțiuni ale aparatului locomotor și cardiovascular, ajută la optimizarea formei sportive și combate sedentarismul.

“Provin dintr-o familie de nevăzători în care toți membri au practicat sau practică masajul. La o zi de naștere a tatălui meu, fratele meu mi-a făcut pentru prima oară masaj pe scaun. Am rămas încântat și am spus în acel moment că am să practic și eu acest gen de masaj. Îmi place faptul că este un stil practic. Se lucrează prin haine și nu se folosesc creme sau uleiuri. În același timp reușești să intri în contact cu mulți oameni pe care-i faci să se simtă mai bine.”, spune Filip despre începuturile sale ca și maseur.    

Companiile interesate pot programa un demo gratuit, prin email la fipoquallis@gmail.com sau prin telefon: 0770-945.914.

Articolul precedentBike Addict, un atelier de reparații biciclete din Cluj, oferă decorațiuni pentru bradul de Crăciun, confecționate din lanțuri uzate de bicicletă
Articolul următorBanca Mondială caută la Cluj startup-uri și soluții inovatoare pentru reducerea problemelor cu care se confruntă județul, în vederea elaborării Planului de Amenajare a Teritoriului Județului Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.