Makeup Revolution, terapia prin machiaj în vremuri de criză

305

Îți place să te machiezi și această activitate reprezintă o pasiune pentru tine? Te cunoști mai bine în felul acesta? Ai avut o zi grea și dorești să te deconectezi de la tot ce înseamnă societate și agitație? Ei bine, îți dau o idee. Cu doar câteva produse și un loc unde să fii doar cu tine, ți-ai creat propriul loc de vis, acolo unde te poți vindeca prin machiaj, prin pictură, prin tine. Crezi că te va ajuta? Eu cred că da. Totul înseamnă tu, totul înseamnă artă când vine vorba de machiaj.

Faceți cunoștință cu machiajul care provoacă normele de frumusețe, REVOLUTION

Dacă nu știai, Makeup Revolution este un brand de origine londoneză. O diversitate de nuanțe care să se potrivească cu starea ta de spirit, tot ce ai nevoie pentru ca tu să arăți și să te simți uimitor, să creezi un moment unic în viața ta, de care nu te poți lipsi. Un pic de timp pentru tine, și ziua ta poate deveni mai frumoasă, iar tu mai încrezătoare. Gândește-te la tine, gândește-te cum poți să devii tu însuți, o femeie naturală plină de nuanțe potrivite pentru orice sezon.

Revolution a fost conceput în 2013 în bucătăria fondatorului Adam Minto. Împreună cu partenerul său, antreprenor în industria frumuseții, Tom Allsworth, a făcut ca brandul să crească rapid. Feedback-ul, dorințele și tendințele clienților stimulează inovația produselor lor, rezultând produse cosmetice și de îngrijirea pielii care se potrivesc tuturor femeilor, nu doar câtorva selectate. Un aspect extrem de important este că produsele sunt certificate PETA, niciodată testate pe animale și sunt în majoritate vegane.

“Revolution a fost creat dintr-o viziune pentru o companie de frumusețe mai bună, o ‘nouă normalitate’. O afacere care prețuiește consumatorii săi și creează produse incredibile, ca urmare a feedback-ul lor. Suntem acum un brand global care încă reprezintă aceleași valori – inclusivitate, diversitate și schimbarea percepțiilor învechite ale frumuseții. Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la calitate și că fiecare definiție a frumuseții merită să fie sărbătorită.”, spune Adam Minto, fondatorul Makeup Revolution.

De ce să alegi Makeup Revolution ca și makeup-ul tău?

Aproape fiecare femeie folosește machiajul în fiecare zi. Nu numai pentru a se înfrumuseța prin machiaj, dar și pentru a se vedea pe ea, ca femeie, ce trăsături și ce complexitate are. În primul rând, cred că toți vrem ca ceea ce punem pe pielea noastră să nu aibă nici un efect negativ. 

În al doilea rând, prețurile acestor produse sunt accesibile pentru toți. Nu doar că Revolution este bun pentru piele și nu o atacă, dar sunt are și prețuri pentru toate buzunarele.

Revolution Skincare oferă soluții de înaltă calitate, orientate pentru persoane care iau în serios îngrijirea pielii. O mai bună îngrijire a pielii. Un machiaj mai bun. O piele mai sănătoasă.

Iată mai jos câteva beneficii Makeup Revolution:

  • Protecție solară. Pentru a proteja pielea de efectele dăunătoare ale razelor UV, ai nevoie de protecție solară cu SPF. Prin urmare, poți utiliza BB Cream sau fondul de ten care vine cu formula SPF pentru a oferi protecție, precum și de a face tonurile pielii mai luminoase.
  • Aspect natural. Deși dorești să obții aspectul natural, aceasta nu înseamnă că nu utilizezi machiaj. Încă mai ai nevoie de un pic de machiaj, pentru a obține aspectul natural și proaspăt. Acoperă-ți petele negre, petele sau cearcănele cu un machiaj ușor. E simplu, nu?
  • Îmbunătățirea încrederii în sine. Utilizarea machiajului îți poate spori încrederea. Toate petele de pe fața ta pot fi acoperite, apoi forma feței tale devine mai perfectă, defapt, devii tu. Nu e minunat?
  • Îmbunătățirea frumuseții naturale. Machiajul poate crește, de asemenea, frumusețea naturală. Nu este întotdeauna vorba despre machiaj excesiv. Asigură-te că poți alege culoarea de machiaj potrivită pentru pielea ta, astfel încât să poți obține aspectul natural prin machiaj.
  • Mod de a te aprecia pe tine însuți. Condițiile de viață în epoca modernă necesită ca femeia să arate întotdeauna uimitor. Mai ales dacă trebuie să întâlnești oameni speciali în fiecare zi, cum ar fi clienții, partenerii sau prietenii. Trebuie să reprezinți versiunea ta naturală și încrezătoare în forțele proprii. Dar nu uita că trebuie să te apreciezi pe tine pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.
  • Respectă persoanele din jurul tău. Participarea la evenimente formale sau speciale, cu o apariție unică. Machiajul te ajuta să oferi un aspect diferit și uimitor, pentru a arăta respectul tău față de persoanele care te-au invitat. Arată că te-ai pregătit și ai luat în serios acest eveniment. Meriți să fii apreciată.

Câteva exemple de produse Revolution 

Dacă te-ai hotărât să încerci produsele Revolution, pentru ca machiajul să fie aplicat pe față ai nevoie de pensule de aplicare de calitate, la un preț accesibil. Cred că toți am văzut Pensulele Artis Oval peste tot pe Instagram și cât de scumpe sunt.

Makeup Revolution și-au creat propria versiune a acestor pensule de cult – Pensulele Ovale de Precizie – și nu sunt departe în ceea ce privește performanța. Ele vin într-o gamă largă de dimensiuni și sunt la fel de instagramabile, la un preț acceptabil. 

Produsele Revolution nu reprezintă un pericol pentru pielea ta. Alege ceea ce vrei sa încerci sau ai nevoie și bucură-te de frumusețe și încredere. 

Revolution oferă o gamă largă de produse. Produse pentru îngrijirea pielii până la diferite culori de palete farduri pentru ochi, nuanțe puternice și nude, dar și  toate celelalte produse necesare pentru un machiaj, fie el de zi sau special pentru diferite ocazii.

Unele dintre produsele adorate de mulți, este Machiaj Revolution’s Vivid baked Highlighter, considerat unul dintre cel mai bun highlighters de pe piață în rândul comunității blogger frumusețe. Ai putea să te uiți la valurile sale iridescente toată ziua, care să-ți dea o senzație ‘kick-ass’.

 Paletele de farduri pentru ochi Makeup Revolution sunt de foarte bună calitate, sunt pigmentate decent, și sunt cremoase în textură, cu fallout puțin. Nuanțele lor metalice, în special, rivalizează cu cele mai mari mărci.

Acum că știi despre acest brand absolut perfect pentru tine, nu mai sta pe gânduri și încearcă-l. Pe Makeup Revolution poți găsi o diversitate de produse pe care le poți încerca, la prețuri super decente, începând de la doar 10 lei.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă instalează un echipament de testare rapidă a COVID-19
Articolul următorMăsuri decise de Guvern în sprijinul companiilor afectate de criza generată de pandemia de COVID-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.