Un startup din Cluj lansează Flamingo, o aplicație de precomenzi la restaurante

311

Un startup fondat de o tânără din Cluj a lansat Flamingo, o aplicație de precomenzi la restaurante, ce-și propune să reducă timpul așteptării unei comenzi de mâncare la restaurant. În același timp, aplicația reduce și interacțiunile între ospătar și client, un beneficiu în plus în această perioadă.

Aplicația a fost concepută să fie cât mai simplu de utilizat, iar pentru a face o precomanda, procesul decurge astfel: întâi se creează un cont, se confirmă, se selectează restaurantul, apoi preparatele, se alege ziua și ora comenzii, după care se realizează plata și precomanda este gata.

“Dezvoltarea aplicației a început în urmă cu mai bine de un an, timp în care am dezvoltat soluția soft, am cules feedback atât de la utilizatori cât și de la conducerea restaurantelor pentru a adapta aplicația cât mai bine nevoilor din piața, iar în prezent am ajuns la o versiune construită pe necesități, însă apreciem oricând feedback pentru a putea îmbunătăți.”, spune fondatoarea Flamingo, Ana Maria Neamțu.

Momentan în aplicație sunt listate doar câteva restaurante din Cluj, însă fondatoarea Flamingo asigură că vor adăuga restaurante noi în curând și așteaptă sugestii de la clienți cu restaurantele dorite. Aplicația va fi apoi disponibilă în toată țara.

Flamingo App poate fi descărcată aici: flamingo-appscan.web.app, fiind disponibilă atât pentru iPhone cât și pentru Android.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentStartup-ul clujean Neurolabs primește o investiție de 1 milion de euro
Articolul următorTurul României 2020: cicliștii vor parcurge 800 km, traversând unele dintre cele mai spectaculoase zone ale României

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.