Startup-ul clujean Beez obține o rundă de investiții de 1,2 mil. euro și își continuă expansiunea în România și Marea Britanie

325
Cei doi fondatori ai Beez, Vasile Tămaș și Lucian Cramba.

Startup-ul clujean de fintech Beez a anunțat o nouă rundă de investiții, de 1,2 milioane de euro, obținută de la partenerii săi, fondurile de investiții RocaX și GapMinder și alți investitori privați. Investiția va fi folosită pentru dezvoltarea proiectelor și a produsului companiei în piețe din România și cea din Marea Britanie.

Platforma Beez oferă acum cashback utilizatorilor la fiecare cumpărătură intermediată prin ea și se va extinde cu posibilitatea de a cumpăra produse online, dar și offline, și a plăti doar în termen de 45 de zile, printr-un sistem de rate fără comision sau dobândă.

Beez are are peste 160.000 de utilizatori și peste 290.000 euro economisiți în tranzacții, la doar 1 an și jumătate de la lansare.

,,Ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o primii noștri parteneri de drum și cei care au crezut în progresul nostru încă de la început – RocaX și GapMinder, dar și faptul că, pe lângă ei, s-au alăturat investitori privați, ceea ce dovedește parcursul nostru de până acum și evoluția pe etape a ceea ce ne-am propus cu acest produs”, spune Vasile Tămaș, CEO Beez.

Cele 1,2 milioane de euro ridicate de Beez vor fi folosite pentru trecerea în etapa următoare a companiei, care se focusează pe creșterea bugetului de marketing și progresul pe partea de produs, dar și pe clienții Beta, fidelizarea lor și oferirea celei mai bune variante de shopping online cu beneficii. 

,,Știm foarte bine care e următoarea etapă și suntem conștienți de nevoile unui consumator online, astfel încât avem în plan mai mult decât concretizarea clară a cashback-ului pentru utilizatorii noștri, dar și ceea ce înseamnă posibilitatea de a cumpăra produse cu preț mai mare decât cel al bugetului personal și plătite în rate, dar fără taxe sau dobânzi, trecând dincolo de sistemul clasic bancar de finanțare”, a declarat Lucian Cramba, co-fondator Beez.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCel mai mare eveniment TEDx din sud-estul Europei va avea loc în vară, la Cluj
Articolul următorTabere de restaurare a Castelului Bánffy din Bonțida

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.