Neurolabs din Cluj câștigă premiul Best Innovation Startup la How to Web 2019

205
Neurolabs din Cluj, pe scena How to Web 2019.

Neurolabs din Cluj a câștigat premiul Best Innovation Startup în competiția de startup-uri Startup Spotlight din cadrul How to Web 2019, eveniment ce a avut loc la București între 30-31 octombrie. 7 startup-uri au ajuns pe scenă, iar câștigătorul marelui premiu a fost Machinations, un startup din Brașov care permite dezvoltatorilor de jocuri să testeze lucrurile mai ușor.

Neurolabs construiește algoritmi de recunoaștere a obiectelor bazate exclusiv pe date generate sintetic. Acest lucru îi permite echipei să ajungă dincolo de precizia nivelului uman, cu scopul de a automatiza și optimiza procese repetitive din cantine, retail și industrie.

Soluția de “casier virtual” realizată de Neurolabs.

Neurolabs poate genera imagini virtuale ale produselor din supermarket, de exemplu, prin scanarea celor reale. Conform lui Paul Pop, cofondatorul care a prezentat pe scenă, Neurolabs poate genera 100.000 de imagini în două ore. Neurolabs vrea să automatizeze toate task-urile de recunoaștere a obiectelor și oamenii să nu mai fie nevoiți să facă acest lucru. De exemplu, Neurolabs poate fi instalat în restaurante de tipul “împinge tava” și să recunoască ceea ce ai în farfurie ca să plătești mai ușor. Până în 2022, Neurolabs vrea să ajungă la 3.700 de implementări în cafenele, restaurante și cantine.

“De curând Neurolabs a împlinit un an, un an în care am crescut la o super-echipă de 15 colegi și în care am primit validare din piață, de la parteneri și investitori. Ne bucură și onorează recunoașterea ca Best Innovation Startup. Felicitări echipei How to Web pentru excelenta organizare a unui eveniment de top pentru ecosistemul tech din CEE.”, a declarat Nicoleta Proștean, Business Development Manager la Neurolabs.

Vezi mai multe detalii despre competiție și despre ceilalți finaliști pe start-up.ro.

Citește și …

https://cluj.info/startup/startup-ul-clujean-neurolabs-primeste-o-investitie-de-1-milion-de-euro/
https://cluj.info/draft/solutia-de-casierie-automata-dezvoltata-de-startup-ul-clujean-neurolabs-a-fost-implementata-in-premiera-intr-o-cantina-din-romania/

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentConferință și eveniment internațional de brokeraj și inovare în sănătate la Cluj: “Meet & Match Healthcare Innovation – Regional, National and European Opportunities”
Articolul următorFinanțare de până la 100.000 Euro pentru startup-uri tech și digitale, în programul de accelerare Techcelerator ce se desfășoară în Cluj și București

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.