Mai sunt doar câteva ore până la deschiderea oficială a festivalului Japan Play Transylvania!

Publicat de , vineri, 27 aprilie 2012, Lasă un răspuns, 4 vizualizări

Primul festival de cultură japoneză din Cluj  se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, 28-29 aprilie, la Casa de  Cultură a Studenților și Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor. Japan-Play Transylvania va surprinde atât cultura japoneză tradițională, cât  și cultura modernă.

Astfel, Turnul Croitorilor va găzdui o serie de expoziții de fotografie, de caligrafie și obiecte japoneze,  ateliere de origami, demonstrații de ikebana și de arte marțiale, probarea kimono-urilor, degustări culinare  și activități dedicate copiilor.  Accesul va fi gratuit.

 

Conferința de presă JPT

La Casa de Cultură a Studenților vor avea loc mai multe workshop-uri de animații, cosplay, origami, desene manga și digitale, light grafitti, dar și concursuri pentru cei pasionați de desen, de gaming pe console, cosplay, saiki ( concurs dedicat celor cu talente deosebite)   și  AMV (montaj audio-video de anime-uri ). Vor avea loc conferințe cu invitați speciali, printre care și  George Moise, autorul cărții ” Iertați-mă că nu sunt japonez” și, bineînțeles, concerte. Accesul în această locație se va face pe bază de bilet.

Pentru mai multe detalii, accesați  site-ul oficial al festivalului http://japan-play.com/ro/

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.