Mai sunt doar câteva ore până la deschiderea oficială a festivalului Japan Play Transylvania!

  Publicat de Leona Semian, vineri, 27 aprilie 2012, Lasă un răspuns, 1.009 vizualizări

  Primul festival de cultură japoneză din Cluj  se va desfășura în acest sfârșit de săptămână, 28-29 aprilie, la Casa de  Cultură a Studenților și Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor. Japan-Play Transylvania va surprinde atât cultura japoneză tradițională, cât  și cultura modernă.

  Astfel, Turnul Croitorilor va găzdui o serie de expoziții de fotografie, de caligrafie și obiecte japoneze,  ateliere de origami, demonstrații de ikebana și de arte marțiale, probarea kimono-urilor, degustări culinare  și activități dedicate copiilor.  Accesul va fi gratuit.

   

  Conferința de presă JPT

  La Casa de Cultură a Studenților vor avea loc mai multe workshop-uri de animații, cosplay, origami, desene manga și digitale, light grafitti, dar și concursuri pentru cei pasionați de desen, de gaming pe console, cosplay, saiki ( concurs dedicat celor cu talente deosebite)   și  AMV (montaj audio-video de anime-uri ). Vor avea loc conferințe cu invitați speciali, printre care și  George Moise, autorul cărții ” Iertați-mă că nu sunt japonez” și, bineînțeles, concerte. Accesul în această locație se va face pe bază de bilet.

  Pentru mai multe detalii, accesați  site-ul oficial al festivalului http://japan-play.com/ro/

  Scrie un comentariu