Campionatul Mondial de mâncat sarmale!

Publicat de , marți, 1 noiembrie 2011, 1 Răspuns, 6 vizualizări

Asociatia Little People va organiza pentru prima data in Cluj-Napoca, Campionatul Mondial de mancat sarmale!

Evenimentul va avea loc pe data de 9 Noiembrie, incepand cu ora 18:00, gazduit de Restaurantul Casa Ardeleana, in incinta Sora Shopping Center, la subsol. Sarmalele gustoase vor fi preparate de bucatarii Restaurantului Casa Ardeleana.

Va invitam sa va inscrieti la acest eveniment! Invitati compania dumneavoastra, colegii si prietenii sa va sustina financiar pentru fiecare sarma mancata. Inscrierea se face prin completarea acestui  formular. Taxa de inscriere la eveniment este 30 lei si pentru fiecare sarma mancata este 10 lei. Campionatul Mondial de mancat sarmale face parte din Campania Contra Cancer, demarata de Asociatia Little People, cu scopul de a strange fonduri pentru copiii si adolescentii bolnavi de cancer, beneficiarii programelor zilnice de asistenta psiho-sociala.

Fii Campionul Mondial la mancat sarmale!

1 comentariu pentru “Campionatul Mondial de mâncat sarmale!”

  1. Ceea mai buna mancare SARMALELE si mie imi plac enorm de mult le ador dar facute numai de mami a mea este experta in asta ceea mai buna bucatareasa, mami gateste niste sarmale cu varza murata de te lingi pe degete.

    MAMI A MEA E CEEA MAI BUNA BUCATAREASA ESTE EXPERTA LA GATIT SARMALE

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.