Căzile de baie Fibrex, peste 20 de ani de inovaţie “made in Romania”, în showroom la Cluj

477
În showroom-ul Fibrex din Cluj sunt expuse zeci de modele de căzi de baie și cabine de duș, precum și o gamă ultra-modernă de cabine de duș din sticlă, “made in Romania”

De peste 20 de ani, Fibrex inovează și produce cazi de baie și piscine la fabrica din Crasna, județul Sălaj. Fibrex a realizat primele căzi de baie din acril sanitar și primele piscine din fibră de sticlă în România, iar acum produsele lor sunt la mare căutare peste tot în lume, având peste 1 milion de utilizatori. Produsele Fibrex pot fi văzute la Cluj, în cel mai mare showroom de specialitate din zonă.

În showroom-ul din Cluj-Napoca, situat pe Calea Plevnei, sunt expuse zeci de modele de căzi de baie Fibrex și cabine de duș, precum și o gamă ultra-modernă de cabine de duș din sticlă. Showroom-ul întâmpină cu o piscină și un jacuzzi, amplasate chiar la intrare.

Dacă aveți nevoie de idei pentru modernizarea băii, apreciați calitatea și sunteți interesați de tehnologiile de ultimă generație folosite în fabricarea produselor Fibrex, înseamnă că ați ajuns în locul potrivit unde puteți porni în căutarea căzii de baie, a cabinei de duș sau a piscinei mult dorite.

Pentru clienți, arhitecți, constructori, instalatori, numele Fibrex este sinonim cu inovația și calitatea superioară.

Piscinele Fibrex sunt fabricate din fibră de sticlă și sunt dimensionate pentru amenajarea grădinii, curții, de exterior sau interior, cu montare îngropată. Piscinele supraterane pot fi amplasate pe nivelul solului. Se asigură servicii complete începând cu livrarea piscinei, instalare, montaj şi punere în funcțiune, suport tehnic cu echipe specializate, garanție.

Conform specialiștilor Fibrex, cada de baie dotată cu hidromasaj sau aeromasaj, este una dintre cele mai eficiente metode de relaxare. Deși, la prima vedere poate părea o investiție mare, se va amortiza destul de rapid, iar beneficiile sunt enorme pentru sănătatea voastră, și totodată veți dispune de un colțișor de relaxare în propria casă. S-a observat că hidromasajul îmbunătățește metabolismul, promovează pierderea greutății și ajută la lupta împotriva celulitei. O baie cu hidromasaj reprezintă un excelent agent de limitare a stresului, a oboselii cronice și a insomniilor.

O cadă de baie cu hidromasaj vă oferă o experiență relaxantă ori de câte ori aveți nevoie de ea și veți simți cum tensiunea dispare pur și simplu, în timp ce te bucuri de o baie lungă.

Șirul inovațiilor producătorului Fibrex continuă în 2019 cu lansarea pe piețele europene și pe cea naţională a unei căzi de baie ingenioase, realizată de inginerii și designerii fabricii din Sălaj. Noua cadă este un mix ergonomic pentru îmbăiere și zonă de duș extinsă pentru confort. Forme subtile, trepte interioare pentru siguranță și spate, paravan din sticlă și multe alte detalii gândite pentru utilizator, fac din acest produs o emblemă a inovației românești.

Cadă de baie și cabină de duș – dacă nu dispuneți de spațiul necesar pentru ambele, cada Bathos, lansată în 2019, este cea mai potrivită opțiune. Astfel vei obține un spațiu mai mare pentru îmbăiere și o excelentă zonă de duș prin amplasarea paravanului fix pe cadă.

Căzile de baie Fibrex, realizate și exportate cu mândrie purtând emblema “made in Romania” pot fi văzute și cumpărate și online, pe: www.fibrexshop.ro/cazi-de-baie

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentSărbătoarea lunară a producătorilor de bere artizanală, la Cluj: Craft Tranzition Party
Articolul următorPrimul hackathon din țară pe tema tranziției către economia circulară va avea loc la Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.