Idei pentru Cluj: Made in Cluj Made in Romania Noah Watches Startup

Startup-ul clujean Noah Watches, finalist al celei de a 3-a ediții “Made in Romania”

Publicat de , vineri, 17 mai 2019, Nu sunt comentarii, 37 vizualizări

Noah Watches, startup clujean axat pe producția și design-ul de ceasuri de mână din lemn, se numără printre cei 15 finaliști al celei de-a treia ediții „Made in Romania”, un program derulat de Bursa de Valori București (BVB) și partenerii săi pentru a identifica și susține viitoarele motoare de creștere ale economiei locale sau din regiune.

Noah Watches este un startup cu capital 100% românesc, fondat în 2016, ce are în portofoliu 2 game de produse: ceasurile de lemn unicat, cu design 100% customizabil și esențe exotice de lemn, provenite din toate colțurile lumii, respectiv noua gamă de serie, lansată în 2019.

“Probabil suntem juniorii acestei familii care a fost premiată în cadrul programului Made in Romania.”, a spus Ruben Perju, co-fondator NOAH. Felicităm toți finaliștii acestei ediții. Ne mândrim că suntem singurul brand de ceasuri de mână care produce local dar la scară extinsă, și credem că vom pune România pe harta mondială a orologeriei.”

Startup-ul și-a făcut debutul pe piață cu o gama exclusivista de ceasuri de lemn realizate manual, prezente in 2019 pe mai mult de 10 piețe international, iar recent a lansat prima sa gama de serie – ceasurile Aspire – un produs adresat consumatorilor la nivel global.

Prețul unui ceas unicat Noah pornește de la 199 euro, iar cel mai scump produs vândut sub acest brand a costat 600 de euro, fiind un ceas special, cu 48 de microcristale inserate manual pe cadran.


Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.