#stămacasă pe webinar: recomandări de evenimente la care să participi de acasă

126
Foto: Tembo Cafe

Deși stăm în casă de câteva săptămâni și vom continua să stăm pentru ceva vreme, asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la multe dintre activitățile pe care le făceam înainte, și ne referim aici în special la participarea la evenimente și workshop-uri din care să învățăm ceva nou.

Multe afaceri și organizații din diferite sectoare au decis să își mute activitatea în online, iar unele dintre ele au decis să organizeze webinarii, acestea fiind o formă ideală de întâlnire în acest moment deoarece, pe lângă aspectul educativ, acestea își păstrează și elementul social, element care, acum mai mult ca niciodată, este esențial. 

Dacă până acum trebuia să depui un oarecare efort pentru a fi prezent la diverse întâlniri, acum totul are loc în confortul casei tale, iar activități există, ai de unde alege. Fie că vrei să înveți ceva nou, să perfecționezi niște abilități pe care le ai deja sau, pur și simplu, să îți bei cafeaua cu niște oameni dragi ție, evenimentele și organizațiile din lista de mai jos îți stau la dispoziție.

Iată mai jos un calendar al evenimentelor online la care merită să participi în următoarea perioadă:

1. The Design Thinking in Marketing Program, o serie de webinarii și workshop-uri organizate de Innovating Society în perioada 1-14 aprilie

Innovating Society, în Colaborare cu Adina Timar, au pregătit o serie de Webinarii și Workshop-uri unde poți învăța cum poți folosi instrumentul – The Marketing Canvas 2.0, o metodă inovativă de a aborda strategia de marketing care are la bază principiile procesului de Design Thinking.

Următorul webinar din serie, Brand Identity, are loc pe 1 aprilie, de la ora 20:00. În cadrul acestui webinar, al doilea din serie, vei învăța cum să identifici și să transformi caracteristicile produsului tău în beneficii pentru a oferi valoare consumatorilor, astfel încât să poți comunica cu ei la un nivel mult mai personal, bazat pe nevoile lor de bază.

2. #CONNECT & LEARN organizate de Tembo Cafe, o serie de webinarii organizate în perioada 1-29 aprilie

Cei de la cafeneaua Tembo împreună cu alți parteneri au pregătit o serie de webinarii sub numele de #CONNECT&LEARN. Webinariile din serie acoperă mai multe subiecte precum tech&business, medical, parenting, legal și nutriție.

Următorul webinar din serie, Branding în perioada de criză are loc pe 1 aprilie, ora 10:30. Învață cum să faci marketing și branding în vremuri de criză, cât să investești și cum să menții conexiunea cu clienții în aceste vremuri. Invitatul este Anamaria Popa, graphic designer și social media specialist.

3. Perspectiva asupra investițiilor în startupuri în această perioadă, 1 aprilie, ora 18:30

Cum este afectată partea de investiții în startup-urile din România? În webinarul găzduit de start-up.ro si Activize vei putea sa afli răspunsul la întrebările tale.

4. The Future of Cities after The Covid-19 Epidemic, 1 aprilie, ora 11:00

Pandemia Covid-19 a generat numeroase probleme structurale în ceea ce privește proiectarea orașelor, relația noastră cu mediul înconjurător, cu sistemul de sănătate și cel educațional, implicarea sectorului privat, precum și participarea cetățenilor în viitorul orașelor noastre. UrbanizeHub organizează un webinar despre viitorul orașelor și despre impactul pe care pandemia le are asupra lor.

5. Motivarea echipei în noul context, organizat de ClujHub, 2 aprilie, ora 11:00

Echipa ClujHub alături de Cristina Chiș organizează un webinar unde vor vorbi despre cum pot crea managerii, coordonatorii de echipe și mentorii, condițiile principale pentru ca angajații să fie motivați, să crească și să se simtă sprijiniți în realizarea misiunilor lor. Împreună, se va discuta despre etapele emoționale prin care trecem în aceste momente, despre cum poate fi sprijinită motivarea și despre piedicile care apar în acest context și cum pot fi ele rezolvate.

6. CreativeMornings Cluj – Virtual Morning Coffee | Ep. 2, 3 aprilie, ora 9:00

Cei de la Creative Mornings Cluj ne mențin starea de bine în aceste vremuri incerte, cu o serie nouă de evenimente – Virtual Morning Coffee. Seria de evenimente păstrează viziunea unică și valorile de bază ale CreativeMornings Cluj – apartenența la comunitate și, evident, diminețile ca interval de întâlnire, de data aceasta din confortul caselor noastre împreună cu ceașca preferată de cafea a fiecăruia.

Episodul 2 al acestei serii îl are ca invitat pe Julien Lefort, care nu e pentru prima dată alături de CreativeMornings Cluj, el fiind invitat și în ediția din Octombrie 2019, unde a vorbit despre Flow.

7. Cine sunt oamenii din spatele unui startup?, 6 aprilie, ora 11:00

Află cine sunt oamenii din spatele unui startup, cum să construiești echipa ideală și cum poți afla, mai apoi, dacă ai ales oamenii potriviți. Invitații sunt Ioana Cerescu și Andrei Carabelea.

8. Customer Journey, 8 aprilie, ora 20:00

Află cum și, mai ales, de ce folosesc clienții produsul tău, folosind metoda JBTD (Jobs To Be Done) și învață cum te poți conecta cu ei, oferindu-le informația potrivită, la momentul potrivit, știind exact ceea ce au ei nevoie și când au nevoie.

9. Online Workshop – Marketing Canvas 2.0, 14 Aprilie, ora 18:00

Fă trecerea de la teorie la practică, în acest workshop de trei ore, aplicând tot ceea ce ai învățat despre Marketing Canvas 2.0 pe un caz real de business. De asemenea, vei învăța și cum să îți organizezi ideile într-un plan coerent folosind metodologiile Agile și Design Thinking.

10. Lean Marketing, 15 aprilie ora 14:00

Având în vedere vremurile incerte în care trăim, tot ce știm despre vânzarea de produse și servicii trebuie regândit și reînvățat, iar acest lucru poate fi făcut folosind principiile LEAN. Invitatul este Andra Lazăr, Digital Marketing Specialist și fondatorul Untitled Studio.

11. Crește-ți afacerea prin content marketing!, 29 aprilie ora 12:00

Află mai multe despre Content Marketing și cum te poate ajuta să îți crești afacerea, învață pașii importanți în crearea unei strategii de content marketing și promovarea acesteia. Invitatul este Ioana Amăriuței Popa, cu o experiență de 16 ani în domeniul comunicării.

Dacă aveți recomandări de alte webinarii pe care să le adăugăm în listă, lăsați-ne un mesaj în comentarii.

Articolul precedentUn Singur Cluj: Bilete de solidaritate pentru achiziționarea de echipamente pentru unitățile medicale
Articolul următorMadeInCluj.ro, prima platformă online care aduce laolaltă micii producători din Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.