Ride2Work Cluj caută idei pentru îmbunătățirea deplasării cu bicicleta prin oraș

128
Foto: Ride2Work Cluj

Ride2Work Cluj, proiectul care promovează mersul pe bicicletă la birou, a lansat un chestionar prin care caută idei pentru îmbunătățirea deplasării cu bicicleta prin oraș, urmând ca cele mai votate idei să stea la baza unor propuneri de proiecte în cadrul programului de bugetare participativă pe 2018 al Primăriei Cluj.

Chestionarul este disponibil la adresa: www.rkursem.com/poll/view.php?id=84f98425b6162b061 și este deschis pentru idei și votare până pe 15 august 2018.

“Fiind o comunitate de 4.500 de bicicliști, propunem un brainstorming de idei și găsirea prin vot a celor care ne influențează pe cei mai mulți dintre noi (un fel de pre – bugetare participativă).

Prin urmare vă invităm să ne spuneți în câteva cuvinte unde și ce ați vrea să vedeți implementat în oraș care să vă îmbunătățească traseul de zi cu zi cu bicicleta, sau care să vă convingă să vă urcați pe bicicletă de acum încolo.”, spune anunțul de lansare a chestionarului.

În doar câteva ore de la lansare, chestionarul a adunat mai multe propuneri interesante și zeci de voturi. Click pe imagine pentru a deschide chestionarul și a contribui cu idei și voturi.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentSchimbarea la față a Clujului – 200 de clădiri ne despart de un centru (mai) european
Articolul următorMera World Music: 4 zile de festival „în șură”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.