Nou la Cluj: ateliere de jonglerie pentru tineri și adulți

97

Începând din acestă iarnă, în premieră pentru Cluj, asociația Circus Fairies organizează ateliere de jonglerie pentru tineri și adulți. Atelierele îi vor învăța pe cei interesați cum să jongleze cu mingi și poiuri, în paralel cu jocuri și activități de grup care să dezvolte coordonarea, dar și care să creeze interacțiune cu ceilalți participanți.

Atelierele pentru adulți au loc în fiecare marți, la Casa TIFF, de la ora 19:00 la 21:00, iar începând cu data de 23 ianuarie, asociația va organiza și ateliere de jonglerie și jocuri pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Atelierele sunt coordonate de Ana Leoca, care jonglează de 16 ani și care a înființat asociația Circus Fairies cu scopul de a promova beneficiile pe plan fizic, mental și social pe care le aduce jongleria.

“Sunt Ana și jonglez de la 15 ani – e cea mai mare pasiune a mea. Încă din timpul liceului am luat parte la proiecte în care am predat jonglerie și circ prin toată țara.

Cel mai tare m-au surprins rezultatele unui proiect în care am ținut ateliere săptămânale pentru un grup de copii cu deficiențe de auz și cu mari probleme de coordonare și socializare. De la copiii singuratici și antisociali care erau la început, au devenit niște copii veseli, energici, încrezători în sine și prietenoși.

Atunci mi-am dat seama că jongleria aduce beneficii atât pe plan fizic, cât și mental și social. Îmi doresc să redau bucuria și beneficiile pe care le-au câștigat acești copii și altora, indiferent de vârstă și alte considerente.

Astfel am înființat asociația Circus Fairies, care promovează circul contemporan prin ateliere pentru copii și adulți, spectacole, evenimente culturale și proiecte sociale.”, spune Ana, fondatoarea Circus Fairies.

Pentru a te înscrie la atelierele de jonglerie, poți completa formularele de mai jos, iar pentru programul detaliat și alte noutăți poți urmări pagina de Facebook Circus Fairies.

Înscriere ateliere pentru adulți

Înscriere ateliere pentru copii de 7-10 ani

Înscriere ateliere pentru copii de 11 – 14 ani

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent135 de inițiative pentru dezvoltarea orașului, propuse de tineri în cadrul Com’ON 2019
Articolul următorLivada Restaurant & Music Lounge prezintă #LivadaWeeklyFlavors

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.