Hexagon Offices, un nou reper pe harta business & lifestyle a Clujului

575

Complexul de business Hexagon Offices, prima investiție a grupului KÉSZ în România de peste 20 de milioane de euro, se va deschide în primăvara lui 2019 pe Calea Turzii 178K. Investiția KÉSZ în Cluj-Napoca vine în contextul în care, în ultimii ani, orașul s-a dezvoltat puternic din punct de vedere imobiliar, dar și prin relocarea numeroaselor companii, mai ales a celor din domeniul IT.

Calea Turzii prinde viață

O construcție pentru viitor, proiectată după cele mai înalte standarde de calitate și design funcțional, Hexagon Offices este o clădire mixtă ce pune la dispoziție peste 16.500 m2 de spații de birouri clasa “A” și care își propune să transforme una din zonele de tranzit ale orașului – Calea Turzii, într-un nou reper pe harta business & lifestyle a Clujului. Arhitectura clădirii se remarcă printr-o prezență impunătoare care inspiră soliditate și durabilitate.

Multifuncționalitate și confort

Clădirea a fost creată pentru a oferi avantaje  tuturor celor care își vor desfășura activitatea în clădire. Prin urmare, Hexagon Offices pune la dispoziție etaje cu spații între 1000 mp și 2350 mp, spații de închiriere care încep de la 300 mp, 2 lobby-uri, 416 locuri de parcare și 5 stații de încărcare pentru mașini electrice. De asemenea, complexul oferă facilități pentru cei care aleg să vină cu bicicleta la birou, punând la dispoziție parcare pentru biciclete, vestiare și dușuri.

Hexagon Offices oferă atât birouri compartimentate agil cât și tradițional. Compartimentarea agilă reprezintă un avantaj competitiv considerabil pentru spațiile de birouri, deoarece permite o separare personalizată a spațiului în funcție de nevoile clientului.

Birourile pot fi echipate, la solicitarea chiriașilor, cu sală de ședințe, bucătărie și spațiu de depozitare, arhivare și/sau centru de copiere. Pentru a-și susține chiriașii din toate punctele de vedere, proprietarii oferă (la cerere) și servicii de design interior pentru personalizarea spațiilor.

Work-Life Pleasure

Mai mult decât atât, clădirea oferă multiple facilități de recreere: cafenea, restaurant, sală de fitness, lobby-uri spațioase, zonă de conferințe, săli de teamwork, parcări suficiente, peste 2000 m2 de terase verzi, toate creează conturul fizic pentru conceptul propriu de “Work – Life – Pleasure”.  

Acest concept diferențiază complexul atât prin personalizarea dimensiunilor spațiilor de lucru cât și prin facilitățile multiple, care permit chiriașilor să aibă activități diverse și la îndemână în fiecare zi.

Așadar, prioritatea Hexagon Offices este plăcerea chiriașilor de a se află în premisele complexului și de a lucra în clădire precum și dorința de a revitaliza zona Calea Turzii și pentru locuitorii cartierelor învecinate (Bună Ziua, Zorilor și Europa) care vor beneficia de o nouă locație vibrantă în care își pot petrece timpul liber.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent10 motive pentru a investi în Oradea
Articolul următorUn institut de cercetare din Cluj reprezintă România la Comisia Europeană, pe zona de economie circulară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.