Unde poți mânca un business lunch savuros, la doar 21 de lei?

137

Să zicem că ai ajuns de ceva timp la birou și deja dai din picioare pe sub masă că se apropie ora prânzului și nu mai există nicio șansă să mai îndeplinești vreun task înainte să mănânci ceva cu adevărat savuros. Restul e de la sine înțeles cum continuă întreaga întâmplare. Discuți cu colegii pentru a vă organiza să luați masa împreună și începeți să căutați pe Internet meniurile restaurantelor care vă fac cu ochiul.

Să nu mai zicem cât de important este ca masa de prânz să fie savuroasă și consistentă pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a continua munca la birou fără probleme pentru tot restul zilei. În plus, ai tot dreptul la o pauză bine-meritată, pentru că de luni până vineri nu totul se rezumă numai la muncă, să știi.

Ei bine, propunerea noastră de luni până vineri pentru masa de prânz este Livada Restaurant & Music Lounge. Da, știm că ești obișnuit să le treci pragul pentru un mic dejun delicios, sau un dish savuros sau chiar pentru concertele cu muzică live. Te anunțăm pe această cale că te poți bucura și de un business lunch să te lingi pe degete, nu altceva.

Nu ai putea să te plictisești niciodată de meniul de prânz mai ales acum că s-a schimbat conceptul de business lunch. Preparatele vor fi altele în fiecare săptămână, în fiecare zi. Deci te vei bucura de un întreg paletar gastronomic bogat în texturi și arome.

Livada te așteaptă la business lunch, de luni până vineri, de la 12 la 16, la prețul de doar 21 lei. Pentru meniul zilei, urmărește: www.facebook.com/restaurantlivada și www.instagram.com/livadacluj, iar pentru informații și rezervări apelează numărul: 0722 111 115.

Poftă bună! 🙂

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentLivada Restaurant & Music Lounge prezintă #LivadaWeeklyFlavors
Articolul următorClujenii sunt invitați să aleagă prioritățile zonei metropolitane Cluj-Napoca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.