Livada Restaurant & Music Lounge prezintă #LivadaWeeklyFlavors

135

Am putea afirma cu ușurință că mâncarea a încetat de mult să mai fie doar un obicei care te scapă de senzația de foame, ba din contră, se transformă într-o adevărată experiență pe care îți dorești să o repeți din ce ce în ce mai des când este una reușită.

În fața ta se poate desfășura un întreg spectacol gastronomic, un carnaval de arome care îmbină ingrediente simple ca principiu, dar cu un gust aparte.

Din pasiunea pentru arta culinară, savoare și texturi care ne fac papilele gustative să radieze de bucuria s-a născut #LivadaWeeklyFlavors.

De câte ori nu ți-ai dorit să încerci ceva nou, altceva decât găsești în meniu? Sigur de multe ori. Conceptul presupune ca de luni până duminică, pofta pentru un dish delicios, să fie satisfăcută cu 3 preparate care vor fi diferite în fiecare săptămână la Livada Restaurant & Music Lounge.

Seria de #LivadaWeeklyFlavors debutează cu 3 preparate la care nu poți să le spui nu. Începem cu un creme brulee de fois grase cu dulceață de ceapă. Dacă aspectul din poză te-a convins deja că trebuie încercat, atunci când vei gusta e foarte posibil să dorești să te bucuri de el în fiecare zi a săptămânii.  Senzual de savurat, recomandăm alături un pahar de Bacanta Chardonnay Barique care îmbină arome complexe și intense de piersică și fructe exotice cu note inconfundabile de vanilie și caramel.

Creme brulee de fois grase cu dulceață de ceapă

Ca fel principal, asocierea dintre Coquelet cu piure fin și baby legume blanșate reprezintă siguranța că ai luat decizia corectă. Pentru ca totul să se transforme într-o călătorie culinară de neuitat, recomandăm alături un pahar de vin Issa Pinot Noir, de un roșu rubiniu cu accente de afine coapte, vişine, violete, cafea, tabac, condimente fine și o tușă fină de stejar de la crama La Salina.

Coquelet cu piure fin și baby legume blanșate

Știi că orice s-ar întâmpla trebuie să lași loc pentru desert. Nici nu s-ar putea altfel când ai în față cannoli cu sos de ciocolată. Textura ușor crocantă la început, urmată de crema fină simți că pur și simplu ți se topește în gură. Fiecare moment are propriul său vin, așadar pentru a potența întregul gust recomandăm alături un pahar de la Casa de vinuri Cotnari – Domenii Grasa de Cotnari desert.

Cannoli cu sos de ciocolată

Nu uita, aceste preparate se pot savura doar în perioada 14 – 20 ianuarie 2019.

Pentru informații și rezervări – 0722 111 115.

Îi găsiți pe:

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentNou la Cluj: ateliere de jonglerie pentru tineri și adulți
Articolul următorUnde poți mânca un business lunch savuros, la doar 21 de lei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.