Viitorul și sustenabilitatea orașelor și schimbările pe care tehnologia le va aduce în sănătate și producție, printre temele Cluj Innovation Days 2018

93
Viitorul și sustenabilitatea orașelor și schimbările pe care tehnologia le va aduce în sănătate și producție, printre temele Cluj Innovation Days 2018. Foto: Nicu Cherciu

Peste 300 de participanți sunt așteptați la ediția 2018 a Cluj Innovation Days, între 24 și 25 mai, la USAMV Cluj. Conferința va dezbate subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare și sustenabilitate, împreună cu reprezentanți ai Cluj IT Cluster, Primăriei Cluj-Napoca și invitați de talie națională și internațională.

Printre tematicile anunțate se numără unele din cele mai inovative subiecte de actualitate la nivel internațional: viitorul orașelor și al mobilității, sustenabilitate și educație, comunități smart, asistență medicală digitală sau producție inteligentă, printre panelurile cele mai interesante, remarcându-se cele de mai jos.


Future Cities & Mobility
Moderators: Colin Whitfield and Alex Glod
Panelists: Vitor Pereira, Saskia Beer, Cornelia Dinca (Sustainable Amsterdam), CBRE (TBC)


Smart Communities – Innovations that matter (closing panel)
Moderator: Andrei Kelemen (Cluj IT Cluster)
Panelists: Alexandru Tulai (Cluj IT Cluster), Lucian Isar (TBC), Calin Rangu (ASF) (TBC)


Digital Healthcare
Moderator: Marius Ungureanu (Cluj School of Public Health, UBB)
Panelists: Ion Petrovai (FreshBlood); Ioana Berindean Neagoe (University of Medicine and Pharmacy Cluj-Napoca), ASAIH (TBC)


Sustainability & Education
Moderators: Colin Whitfield and Alex Glod
Panelists: Peter Barta (Founders Institute), Dragoș Tuță (Academia de Sustenabilitate), Andreea Calev (RoRec), Radu Ticiu (CodeDojo


Smart Manufacturing and Production
Moderator: Ciprian Sorlea (Cluj IT)
Panelists: ACCENTURE (TBC), Alessandro Guarneri (RedSharp), Julian Lampietti (World Bank), Mihail Cazacu (General Secretariate of the Romanian Government)


Am reuşit  să aducem la Cluj câteva nume mari care dictează trendurile în digitalizare, urbanizare şi crearea de societăţi sustenabile atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Încercăm să învăţăm de la cei mai buni şi să dăm posibilitatea mediului de business local să intre în contact cu noi perspective de dezvoltare. Ne bucură faptul că evenimentul Cluj Innovation Days generează din ce în ce mai mult interes, de la an la an, şi le mulţumim şi partenerilor de anul acesta, pentru implicare şi suport.”, spune Stelian Brad, Președinte Cluj IT Cluster.

Partenerii ediției de anul acesta a Cluj Innovation Days sunt: EnergoBit, Telekom, Accenture, Vauban, Hypermedia, Red Sharp, Universitatea Tehnică Cluj, Universitatea Babeş Bolyai şi European Digital SME Alliance.

Referințe

cluj-innovation-days

Cluj Innovation Days este un eveniment anual dedicat încurajării inovației și antreprenoriatului. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentUn spațiu verde și un curs de apă din Cluj, sunt acum mai prietenoase și mai accesibile datorită implicării unei echipe de tineri voluntari și a vecinilor din zonă
Articolul următorModel olandez de transformare urbană colaborativă, la Cluj Innovation Days 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.