Video mapping pe fațada Bisericii Sfântul Mihail, cu cele mai importante momente din viața de zi cu zi a Clujului

Publicat de , vineri, 18 mai 2018, Lasă un răspuns, 102 vizualizări

Video mapping pe fațada Bisericii Sfântul Mihail. Foto: Lucian Nuță

Vineri seara, de la ora 22:50, în cadrul Zilelor Clujului, cei de la Mindscape Studio vor anima Piața Unirii cu un spectacol de video mapping pe fațada Bisericii Sfântul Mihail. Spectacolul va trece în revistă cele mai importante momente din viața de zi cu zi a Clujului.

Firma clujeană AROBS Transilvania Software sprijină acest show impresionant de video-mapping, care va folosi forța a 250.000 de lumeni, pe o suprafață de proiecție de 3 ori mai mare decât anul trecut.

„Ne dăm întâlnire la Cluj-Napoca, în Piața Unirii, unde vom realiza un video mapping pe fațada Bisericii Sfântul Mihail. Această proiecție face parte din Zilele Clujului, eveniment care în acest an se află sub sloganul „Creează legături”. Animația noastră pornește de la această temă și se dezvoltă pe baza următoarelor capitole: cultură, sport, turism, educație și smart city. Astfel vom trece în revistă cele mai importante momente din viața de zi cu zi a acestui oraș vibrant și energic.”, au anunțat artiştii care realizează proiecția.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.