Video mapping în P-ța Unirii, canoeing pe Chios, ateliere de gătit sănătos în Parcul Central, la Zilele Clujului 2018

75

Ediția a opta a Zilelor Clujului a început de joi, 17 mai 2018, va dura 4 zile și se va desfășura în peste 30 de locuri din oraș. Peste 100 evenimente și 5 scene vor contura evenimentul a cărui temă este Centenarul, sărbătoarea a 100 de ani de la Marea Unire.

Unul dintre momentele de impact ale festivalului va fi cu siguranță spectacolul de video mapping de vineri seara, ce va fi proiectat pe clădirile din Piața Unirii.

Fun Zone-ul din Parcul Central, cu activitățile lui de canoeing pe lacul Chios, tir cu arcul sau panou escaladă reprezintă o excelentă cale de a sărbători Clujul împreună, într-un mod ludic, în spațiu verde, iar atelierele de gătit sănătos ce vor avea loc tot în parc, o oportunitate pentru a învăța ce înseamnă o alimentație echilibrată, de la un specialist nutriționist.

Video mapping în Piața Unirii, vineri între orele 22:50 și 23:15

În a doua seară de sărbătoare, clădirile din Piața Unirii vor prinde viață și culoare într-o proiecție video mapping realizată de Mindscape Studio, cu sprijinul AROBS Transilvania Software.

Video mapping în Piața Unirii

Eveniment Facebook

Fun zone, de vineri până duminică, între orele 10:00 și 20:00

Fun Zone-ul din Parcul Central invită lumea pusă pe distracție la canoeing pe lacul Chios, tir cu arcul, piste minigolf, fotbal pe gonflabil, escaladă, și multe alte distracții, de vineri până duminică.

Canoeing pe Lacul Chios

Eveniment Facebook

Atelier de gătit sănătos, sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 18:00

Sâmbătă și duminică, între orele 10:00 – 18:00, Ioana Popa, nutriționist-dietetician este gazda atelierelor de gătit sănătos din Parcul Central. În cadrul acestor ateliere, clujenii pot afla cum să aibă o alimentație echilibrată, preparând mâncăruri nutritive, simplu și rapid, din ingrediente bio de cea mai înaltă calitate.

Eveniment Facebook

Programul complet al festivalului

Programul festivalului Zilele Clujului 2018 și alte informații despre evenimente sunt disponibile online, în Broșura Zilelor Clujului, pe pagina de Facebook Zilele Clujului, pe website-ul festivalului sau în aplicația de mobil Zilele Clujului.

Articolul precedentPod nou peste Nadăș, proiectat de studenți ingineri și arhitecți
Articolul următorStudenții au dat startul Zilelor Clujului, formând hashtagul #cluj100. Ce urmează vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.