Vamos a la Playa 2020 la plaja Grigorescu din Cluj: “un manifest de conduită urbană civilizată şi responsabilă”

370
Vamos a la Playa 2020 își așteaptă vizitatorii în condiții de maximă siguranță

Între 14 și 16 august, Asociația Urbannect aduce din nou litoralul la Cluj, prin a șasea ediție Vamos a la Playa, trei zile de relaxare la plajă, spectacole pentru copii, concursuri de petanque, jocuri de apă și voie bună, pe plaja din Grigorescu a Someșului. Față de edițiile anterioare, care aduceau în Grigorescu tumultul litoralului, accentul de la ediția de anul acesta este pus pe siguranța sanitară și pe conduita responsabilă. Purtarea măștii în perimetrul evenimentul este obligatorie. 

Vamos a la Playa 2020, un manifest de responsabilizare

Având în vedere contextul creat de pandemia, organizatorii doresc să ofere vizitatorilor un mediu prietenos şi sigur, în care atât ambianța cât şi activităţile se vor desfăşura în condiţii de maximă siguranţă.

“Dacă intenţia noastră de până acum a fost să aducem în oraşul de pe Someș atmosfera efervescentă a litoralului, în acest an intenţionăm să demonstrăm că putem să ne bucurăm împreună de soare, de plajă şi de apa râului, în condiţii de siguranţă sanitară. Evenimentul nostru aduce de data aceasta pe Plaja Grigorescu, nu tumultul litoralului, ci un exemplu de conduită urbană civilizată şi responsabilă.”, spun organizatorii Vamos a la Playa.

În acest an, evenimentul se desfășoară conform reglementărilor impuse de siguranța sanitară necesară. Programul se restrânge la 4 ore de activitate pe zi, în perimetrul din zona sălciilor. Pe parcursul orelor de program accesul în perimetru se va face în urma unei scanări termometrice. Purtarea măștii pe durata desfășurării acestuia, în perimetrul evenimentului, este obligatorie. 

Vamos a la Playa, ediția 2019

PROGRAM

ÎNTÂLNIRI TEMATICE

Vineri, 14 august, ora 19.00  – Amintiri despre Vamos a la Playa 2015-2019

Sâmbătă, 15 august, ora 19.00 – Viața culturală și de eveniment în situații speciale, 

Sâmbătă și Duminică, ora 18.00 – SPECTACOL DE MAGIE PENTRU COPII cu Magic Puppet

Duminică, 16 august, ora 20.00 – QUIZ cu Alchemy Events

Zilnic ÎNTRECERE DE PETANQUE

INSTALAȚII PERMANENTE:

EXPOZIȚIE FOTO – Amintiri din Vamos a la Playa 2015-2019

PROIECȚII VIDEO

JOCURI DE APĂ

TIROLIANA LUMINILOR

Mobilierul (șezlonguri, hamace, umbrele) rămâne pe durata 14-16 august la dispoziția clujenilor și în afara orelor de program, personalul Urbannect asigurând dezinfectarea pieselor componente după fiecare folosire.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentTIFF și Made in Cluj organizează Târgul Producătorilor Locali, în Parcul Etnografic din Hoia
Articolul următorAccesarea de fonduri nerambursabile pentru startup-uri, experiența unui startup clujean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.