Primul musical de Broadway produs în țară, ajunge la Cluj pe 1 iunie

Publicat de , joi, 31 mai 2018, Nu sunt comentarii, 139 vizualizări

„Mamma Mia!” este primul musical de Broadway produs în România. Sursă foto: infomusic.ro

AROBS aduce la Cluj unul dintre cele mai apreciate musicaluri ale tuturor timpurilor: „Mamma Mia!”, pe 1 iunie 2018, la Sala Polivalenta din Cluj.

„Mamma Mia!” este primul musical de Broadway produs în România, realizat pe versurile si melodiile faimoasei trupe ABBA.

Spectacolul a avut premiera săptămâna trecută la București, unde peste patru mii de oameni au cântat şi au dansat alături de artişti consacraţi pe melodiile ABBA, interpretate în limba română.

Acţiunea spectacolului se desfăşoară pe o mică insulă din Grecia. Sursă foto: infomusic.ro

Decorul de poveste, melodiile trupei ABBA, dar şi acţiunea care se desfăşoară pe o mică insulă din Grecia i-au fascinat pe miile de spectatori prezenţi la premiera de la București.

Explozia de energie şi culoare, dar şi povestea pusă în scenă de artişti îndrăgiţi din România, precum Loredana Groza, Cornel Ilie sau Anca Țurcasiu, au făcut un spectacol complet.

Loredana Groza va juca în spectacolul de la Cluj.

Biletele pentru spectacolul de la Cluj, de pe 1 iunie, se pot găsi pe iabilet.ro, în Magazinele Flanco și pe pagina oficiala a spectacolului, dar și în ziua concertului, la intrare, în limita locurilor disponibile.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.