Ecstatic Dance, atelier de exprimare prin dans și mișcare, la Cluj, pe 1 noiembrie 2019

134
Foto: Ecstatic Dance Cluj

Ecstatic dance-ul este o formă de exprimare liberă prin mișcare, de întoarcere la propriul corp și la lumea interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la emoții și senzații care nu sunt accesate în viața de zi cu zi sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate. Cei de la Ecstatic Dance Cluj, invită clujenii să cunoască această formă de exprimare, pe 1 noiembrie, la Casa Tranzit. Ediția va fi facilitată de DJ Yarun Dee, rezident Ecstatic Dance Odessa Amsterdam și Ecstatic Dance Utrecht.

Un eveniment de ecstatic dance începe cu niște exerciții simple de mișcare pentru a încălzi corpul și pentru a familiariza dansatorii cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans, pe parcursul cărora muzica este singurul ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de trăiri. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica de relaxare invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Pentru o avea o experiență cât mai autentică, pe parcursul unui eveniment de ecstatic dance nu se consumă alcool sau tutun, iar ringul de dans este un spațiu non-verbal.

Atelierul va avea loc vineri, 1 noiembrie, ora 18:00, la Casa Tranzit, pe Strada George Barițiu nr. 16.

Program Ecstatic Dance, 1 noiembrie:

17:45 Doors open
18:00 – 19:00 Cerc de deschidere & Body warm-up
19:00 – 21:00 Ecstatic Dancing / DJ Yarun Dee
21:00 – 21:45 Musical cool down
Closing circle

Contribuția pentru participarea la eveniment este de 80 lei / persoană, pentru două persoane ce vin împreună prețul este 140 lei, iar pentru studenți și elevi, 70 lei / persoană.

Accesul la atelier se face pe bază de înscriere, completând formularul: https://forms.gle/2eRBw2f33jPhj6VF9, iar mai multe informații și noutăți despre eveniment se pot găsi la acest link: Ecstatic Dance Cluj-Napoca *Special autumn edition* DJ Yarun Dee.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentFestival internațional al iubitorilor de munte, între 22 și 24 noiembrie 2019, la Cluj
Articolul următorMobilierul pentru birouri: pentru un birou confortabil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.