Conferință și eveniment internațional de brokeraj și inovare în sănătate la Cluj: “Meet & Match Healthcare Innovation – Regional, National and European Opportunities”

114
Pe 7 noiembrie 2019, la Cluj, eveniment internațional de brokeraj și inovare în sănătate. Foto: INNO

ADR Nord-Vest, în colaborare cu EIT Health Innostars prin FreshBlood HealthTech Community și European Connected Healthcare Alliance, organizează pe 7 noiembrie 2019, la Cluj, un eveniment de brokeraj și inovare în sănătate, care aduce împreună antreprenori, cercetători, experți și startup-uri din domeniul medical și care propune schimbări și soluții inovative care aduc impact, dezvoltare și inovație.

În cadrul evenimentului, profesioniștii din domeniul medical din regiunea Nord-Vest pot găsi soluții pentru nevoile lor de business și vor avea acces la povești de succes și oportunități de networking/finanțare. Participanții vor putea vedea care au fost factorii determinați pentru succesul altor companii, care este impactul tehnologiilor inovative în domeniul medical, ce finanțări sunt în domeniu și care sunt pașii pentru a dezvolta o idee de afaceri în domeniul sănătății.

Printre invitați se numără: Beata KURUCZ – Regional Manager EITHealth Innostars (TBC), Andy BLEADEN – Ecosystem Development Director – ECHAlliance, Flaviana ROTARU – President RoHealth Cluster și Alberto Villar Ferrer – Galician Health Ecosystem.

Evenimentul este structurat pe 6 sesiuni, având următoarele teme:

  • Digitalization and growth of companies – key tips for successful projects funding,
  • Collaboration opportunities – ECHAlliance in practice,
  • Funding healthcare innovation – coordinated by Freshblood & ECHAlliance,
  • Funding your healthcare innovation project – key tips for success,
  • Universities: key innovators in healthcare,
  • Place of universities in healthcare innovation.

Cei interesați de oportunitățile oferite de acest eveniment sunt invitați să se înregistreze aici, iar pentru detalii să acceseze evenimentul Facebook.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentProgramul evenimentelor “Innovating Society”, organizația fondată de un tânăr reîntors în țară pentru a împărtăși cele mai bune practici legate de inovare din lume
Articolul următorNeurolabs din Cluj câștigă premiul Best Innovation Startup la How to Web 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.