6-8 aprilie: Startup Live Cluj-Napoca

Publicat de , marți, 3 aprilie 2012, Lasă un răspuns, 14 vizualizări

Startup Live vine la Cluj-Napoca!

Faci parte dintre cei care gandesc “outside the box”? Vrei sa-ti lansezi propria afacere? E timpul sa-ti realizezi planurile! Inregistreaza-te la Startup Live Cluj-Napoca si impartaseste-ti ideile si entuziasmul cu ceilalti participanti.Vei face parte dintr-o echipa interdisciplinara care te va ajuta sa dai frau liber creativitatii tale, iar astfel vei dezvolta concepte excelente de startup. In timp ce tu si echipa ta veti lucra la ideile voastre, un grup de antreprenori si mentori cu experienta in diferite domenii se vor asigura ca tu si echipa ta veti crea ceva special. In cele din urma, proiectul vostru va fi analizat de specialisti, care va vor oferi cel mai de pret cadou … feedback relevant.

Inca nu te-am convins?

Training-urile si prezentarile sustinute de invitati vor crea o imagine realistica despre ceea ce inseamna antreprenoriatul, despre sursele disponibile de finantare sau cum sa-ti prezinti idea.

Pauzele de cafea sunt o oportunitate excelenta pentru networking, avand posibilitatea de a cunoaste persoane care te vor ajuta sa-ti atingi potentialul maxim.

Nu te mai gandi cum ar fi sa fii in locul altora, ia atitudine! Foloseste-te de ideile tale si vei avea parte de o experienta care iti va schimba viata!

Startup Live Cluj-Napoca este un eveniment organizatde JADE Romania, cu ajutorul Theory and Practice Consult si in colaborare cu STARTeurope.

Data: 6-8 aprilie

Locul: FSEGA (Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor)

Cine va fi acolo: studenti, tineri profesionisti, antreprenori, mentori, investitori

Pentru mai multe informatii:

www.startuplive.in/cluj-napoca

www.facebook.com/startupliveclujnapoca

Scrie un comentariu