TEDxCluj – Te inspiră la acțiune

Publicat de , luni, 1 noiembrie 2010, Lasă un răspuns, 9 vizualizări

Zece discursuri care să inspire la acțiune – TEDxCluj

Zece profesioniști în zece domenii diferite se pregătesc să inspire la acțiune publicul de la cea de-a doua ediție a TEDxCluj, eveniment realizat sub licența TED – Ideas worth spreading (Idei care merită împărtășite). Fiecare dintre ei va avea la dispoziție 18 minute pentru un discurs sau un mini-spectacol memorabil, tema acestei ediții fiind ”TEDxCluj – Te inspiră la acțiune”.

 

Daniel David va vorbi despre autodescoperire și autorealizare; Ioan Bocșa le va arăta participanților cum i-au modelat strămoșii; Adrian Hădean va fi „bucătarul social”; Rached Daoud le va explica cum se împacă fizica și cercetare medicală cu literatura și filosofia mistică; Cristian Gog îi va lăsa pe toți fără cuvinte printr-un spectacol de mentalism; Dana Simu îi va învăța de ce e esențial să ai grijă de trup, iar Radu Preda le va aminti de suflet; Constantin Asăvoaie le va prezenta o poveste de viață cum nu s-a mai auzit; Cristian Luchian le va prezenta culisele teatrului contemporan; Cor Geertsma va țese povestea TEDxCluj 2. Toate acestea se vor întâmpla timp de nouă ore, în 12 noiembrie, la hotelul City Plaza, în fața unei audiențe formate din 129 de persoane selectate.

Pentru a participa la eveniment, doritorii se pot înscrie pe site-ul www.tedxcluj.com (site în limba engleză), până vineri, 5 noiembrie. 129 dintre ei vor fi selectați în așa fel încât să se asigure un public cât mai variat – antreprenori, manageri, oameni de știință, creativi, filantropi, studenți de top și tineri profesioniști. Participanții vor plăti o taxă de 170 de lei de persoană, în care sunt incluse: accesul la întregul eveniment, prânzul, cocktailul și pauze de cafea.

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.