Infidel mașinii – o campanie Academia Cațavencu

Publicat de , sâmbătă, 18 septembrie 2010, 1 Răspuns, 34 vizualizări

22 SEPTEMBRIE: ZIUA FĂRĂ MAŞINI

În fiecare an, 300.000 de oameni mor prematur în Uniunea Europeană din cauza problemelor legate de poluarea aerului. Aproape jumătate dintre decese au ca principală cauză emisiile de CO2 generate de maşinile aflate în traficul rutier din oraşe.

„Săptămâna Europeană a Mobilităţii” (16 – 22 septembrie) este o ocazie excelentă de a ajuta la reducerea acestei poluări şi a consecinţelor sale.

În România, am putea începe ca, anual, cât mai mulţi dintre noi să lăsăm maşina acasă, măcar pe 22 septembrie, de “Ziua fără maşini”, când milioane de europeni fac acest lucru.

Alătură-te campaniei! Urmăreşte pe site-ul www.infidelmasinii.catavencu.ro „Ce se întâmplă”, acţiunile întreprinse de partenerii noştri cu această ocazie, participă la ele şi, de ce nu, participă la concurs.

Fii unul dintre cei care, chiar şi pentru o zi pe an, devin „Infideli maşinii”.

1 comentariu pentru “Infidel mașinii – o campanie Academia Cațavencu”

  1. Sebastian Florian spune:

    Cei de la Clubul de Cicloturism „Napoca” au anuntat actiunile pe care le vor realiza in ziua de 22 Septembrie 2010, Ziua Europeana Fara Masini. Lista acestor actiuni se poate consulta la adresa: http://ccncluj.blogspot.com/2010/09/actiuni-ccn-de-22-sept-ziua-europeana.html

    Cu ocazia aceleiasi zile, Primaria Cluj-Napoca va organiza doua evenimente. Vezi detalii despre acestea la adresa: http://www.primariaclujnapoca.ro/comunicate.html?gId=381

Scrie un comentariu