Orhideea SPA si Cluj.info te premiaza!

Publicat de , sâmbătă, 8 ianuarie 2011, Lasă un răspuns, 79 vizualizări

Orhideea Spa va multumeste pentru comentarii!

Toate comentariile sunt foarte frumoase si ne-a fost greu sa alegem unul singur. Prin urmare am tras la sorti si castigatorul este Diana, iata mai jos comentariul ei:

Orhideea Spa … cand pronunti acest nume, cel putin mie imi vine zambetul pe fata iar gandul instantaneu se duce spre relaxare, placere, frumusete si sanatate! Am avut norocul sa beneficiez de mai multe servicii chiar daca oarecum am imbinat utilul cu placutul … am avut parte de un aranjat de par rapid, deloc plictisitor cu un rezultat aproape perfect! La machiaj, Raluca are niste maini atat de finute ca e o placere sa te lasi machiata de ea! Am incercat si Therma Room unde fetelor le-a fost destul de greu sa ma mai scoata din jacuzzi! Preferatul meu:) Pe langa toate facilitatile de care poti avea parte in acest spa minunat (fara sa exagerez) vreau sa spun ca personalul si ambianta sunt plusul care te face sa revii cu placere!

———————————————————————————————————————————————————————————

Daca ai folosit serviciile Orhideea SPA si ti-a placut, fii ambasadorul nostru pe Cluj.info, spune-le si celorlalti de noi,  si poti castiga premiul ce-l vom oferi celei mai bune prezentari!

Ca premiu, vei putea sa te rasfeti timp de 2 ore in jacuzzi, sauna, baie de aburi si aerosoli cu masaje si sampanie in compania  a 3 prieteni, toata Therma Room fiind doar la dispozitia voastra!

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in cursa pentru acest premiu este sa postezi in pagina noastra de pe Cluj.info comentariul tau legat de serviciile SPA-ului nostru. Opinia pe care o vom considera cea mai bine scrisa, o vom premia!

Grabeste-te, inscrie comentariul tau, concursul este valabil doar pana in data de 16 Ianuarie (inclusiv)!