Iubesti Salsa?

Publicat de , joi, 24 februarie 2011, 5 Răspunsuri, 55 vizualizări

UPDATE: Am ales castigatorul acestui concurs, citeste anuntul complet aici …

Scoala de dans Salsa Brillante si Cluj.info te provoaca sa-ti marturisesti iubirea!

Daca Salsa reprezinta pentru tine ceva deosebit, vrem sa stim:

De ce iubesti Salsa? Ce te atrage sa (vrei sa) dansezi Salsa?

Posteaza declaratia ta in pagina Salsa Brillante de pe Cluj.info pana la data de 3 martie 2011, ora 18. Cea mai frumoasa declaratie de iubire va castiga fie un curs complet de Salsa – incepatori sau o luna de zile gratis la cursul de dans (daca esti deja cursant).

Salsa Brillante – pasiune pe ritmuri fierbinti!
Pentru toti cei care doresc o evadare din cotidian, pentru cei care  doresc sa zambeasca sau sa viseze, macar pentru cateva momente, la un paradis de sunete si culori sau pur si simplu sa faca ceva deosebit in timpul liber va invitam atunci  la … Salsa!!!
Prin fiecare nota, prin fiecare pas, Salsa spune o frumoasa poveste de dragoste. Salsa inseamna pasiune dezlantuita, inseamna bucuria de a trai, inseamna incredere in sine si armonie.
Haideti impreuna sa simtim energia exotica a acestui dans la Scoala Salsa Brillante situata in inima Clujului intr-o cladire istorica din Piata Unirii nr. 10.

5 comentarii pentru “Iubesti Salsa?”

 1. sAD!q spune:

  Dupa ce am citit prezentarea de mai sus, toate ideile pe care vroiam sa le insir devin neinsemnate fata de termenii si modul profund de exprimare prezentat de persoana dinaintea mea.

  Dansul este poarta catre sine, iar dansul pe care il alegi e modul prin care iti educi caracterul. In consecinta … dansul este o carte de vizita.

  Salsa este un dans multilateral dezvoltat :)) … senzual, jucaus, dar il gasim si rapid cu acorduri explozive … asa ca se potriveste si pentru a-ti impresiona partenerul/partenera dar si pentru a-ti avertiza rivalii.

  May the Salsa spirit be with you!

 2. Ralu spune:

  De ce iubesc Salsa? As putea sa gasesc o groaza de metafore si cuvinte pompoase sau as putea sa o spun foarte simplu. Dar nu ar fi decat creatie literara.

  Am descoperit Salsa ca pe o suma de lucruri care m-au vrajit si s-au „prins” de mine intr-o perioada in care m-am indoit de mine insami. Si acum, ca si in momentul in care am inceput sa dansez Salsa, simt aceleasi lucruri pe care nu le pot exprima in cuvinte dar care cred ca mi se citesc in privire … pentru cei care stiu sa le citeasca 🙂 Si cred ca inca Salsa mai imi rezerva surprize placute 🙂

 3. Claudia spune:

  E greu sa pui in cuvinte ceea ce simti cand dansezi, e dificil sa te exprimi atunci cand cuvintele nu isi mai au rostul. Ce inseamna dansul si ce inseamna Salsa? Depinde de la om la om, de la o personalitate la alta.

  Esti aici si totusi esti atat de departe.

  Sunteti atat de multi si totusi nu e nimeni.

  Plutesti.

  Esti pierdut undeva departe de viata, departe de tine, departe de tot ceea ce cunosti. Esti doar tu, sunteti doar voi, imbatati de aroma muzicii, de curcubeul sunetului. Linii curbe si tuse rigide se succed fara contenire, jocul luminilor te introduce intr-o dulce renuntare la sine. Te pierzi in atingeri si te regasesti in suflare, aluneci incet intr-o autocunoastere pe care nu o credeai posibila.

  E liniste totala, nu mai exista nimic. Ai uitat de tine, ai uitat de el, ai uitat de tot. O privire, o umbra, un zambet, un pas, un gest … aerul e ritmul, tu esti melodia. Te plimbi prin labirintul sunetului, te predai in fata focului ce te mistuie fara drept de apel.

  O lume feerica, o oaza de liniste in vartejul cotidianului. Un loc de refugiu si totodata de abandon total in fata pasiunii, un superb haos al culorilor si sentimentelor. Un carusel ce te ameteste prin frumusete si exuberanta; un blanc total, dar totusi o revelatie a tot ce inseamna “a trai”. Te ascunzi in lumina si te dezvalui in umbra, te joci de-a v-ati-ascunsea pe ritmul suav al muzicii. Acea inocenta atat de senzuala, acea seriozitate atat de jucausa; te hipnotizeaza. Puritate, voluptate lipsita de orice urma de vulgaritate, pasiunea in a carei flacara te pierzi intru totul si totusi te regasesti cum n-ai facut-o vreodata.

  Dansezi. Traiesti. Salsa.

 4. Cristina P. spune:

  O buna prietena mi-a vorbit intr-o dupa-masa calda de vara despre cata bucurie iti da dansul … ea ne-a facut cunostinta 🙂 …

  La catva timp dupa aceasta (nu inteleg nici acum de ce a durat atat), totul a inceput dintr-un joc … era ceva nou care imi inveselea saptamana in cel mai firesc mod. De atunci, de doua ori pe saptamana invat lucruri noi despre mine, despre viata, despre „la pasion” de la niste oameni cu totul deosebiti … de atunci, petrec nopti pana in zori invaluita in vraja soaptelor in ritmul inimii si zile la birou in care gandul imi fuge la un dans reusit cu un partener simpatic 🙂 …

  Salsa mi-a schimbat total conceptia despre ce inseamna distractie, veselie, bucurie … Salsa nu este doar dans, este un stil de viata si asta imi spun toti dansatorii buni de Salsa atat prin cuvintele lor cat si prin vibratia sufletelor lor care se vede in timpul dansului, in felul in care se comporta, in preocuparile lor de zi cu zi.

  … treptat Salsa te cuprinde, pune stapanire pe tine … acum si ceasul dimineata suna a pasiune …

  … totul are ritm, totul are viata si veselie!

  Iubesc Salsa!!!!

Scrie un comentariu