O cafenea din Cluj se adaptează contextului și organizează prezentări online la o cafea livrată acasă

165

Tembo café din Cluj, o cafenea și un spațiu de socializare gândit special pentru părinți, se reinventează în contextul actual al pandemiei de COVID-19 și va lansa, începând din 20 martie, o serie de webinarii (prezentări transmise online) pe teme de tech&business, medical, nutriție, parenting și altele. Webinariile sunt gratuite și deschise pentru oricine.

Fondatorii Tembo au deschis cafeneau cu scopul de a servi nevoile părințiilor, și deși stau acum cu lacătul pe ușă, consideră că situația actuală prezintă noi oportunități, pe care doresc să le exploreze împreună cu toți cei interesați, în cadrul webinariilor #CONNECT & LEARN.

Primul webinar din seria #CONNECT&LEARN va discuta despre demineralizare și igiena orală. Persoanele care vor să participe la acest eveniment se pot înscrie aici. Detalii, în pagina de Facebook a evenimentului.

“Poate suna un pic ciudat că în vremurile acestea marcate de pandemia de coronavirus vrem să echipăm oamenii cu uneltele necesare să-și înceapă propria afacere, dar Dropbox și Airbnb și-au început afacerea chiar înainte de criza din 2008. Eu cred că e o chestie de mindset și de a vede oportunități în loc de probleme.”, spune Előd, fondatorul Tembo café.

Ideea unei cafenele pentru părinți i-a venit lui Előd și soției atunci când nu găseau locuri care să fie child-friendly, ei având un copil de 2 ani. „Era destul de frustrant, pentru că nu puteam să ne întâlnim cu prieteni cu care țineam legătura, iar atunci când mergeam undeva, ori era prea chic localul pentru a veni cu copilul ori nu era amenajat corespunzător”, spunea Előd într-un interviu pentru start-up.ro, anul trecut. „Apoi ne-am gândit cum ar fi să ne deschidem noi o cafenea, care să aibă o latură tehnologică, dar și una umanitară. Așa s-a născut proiectul Tembo café”, adaugă el.

Cei de la Tembo au lansat și un abonament de cafea livrată acasă, prin care îi poți susține: http://bit.ly/3d9TMbF.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentMăsuri decise de Guvern în sprijinul companiilor afectate de criza generată de pandemia de COVID-19
Articolul următorViziere gratuite pentru medici, produse în România de către un grup de tineri antreprenori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.