„Brewing software since 2008” sau 10 ani de .msg România

139
.msg România a sărbătorit 10 ani de activitate și a ales să marcheze acest moment în stil specific bavarez: cu bere, atmosferă relaxată, într-o locație inedită. Foto: Vlad Cupșa

Înainte ca la Oktoberfest în München să se dea cep primului butoi cu bere, la Castelul Bánffy din Bonțida a avut loc o versiune foarte similară a cunoscutului festival. Weekend-ul trecut, .msg România a sărbătorit 10 ani de activitate și a ales să marcheze acest moment în stil specific bavarez: cu bere, atmosferă relaxată, într-o locație inedită.

Sediul central .msg e în Bavaria, firma fiind prezentă în România din 2008. Vorbim de compania care se implică de opt ani în organizarea .msg Maraton Apuseni, împreună cu Clubul Alpin Român, care de doi ani, sprijină inițiativa de încurajare Ride2Work și se implică mereu în proiecte de CSR. E o firmă cu mulți oameni pasionați de munte, de alergat, de ciclism, și pe care nu îi vezi foarte des la costum. Iar acest fapt nu a fost trecut cu vederea la alegerea locației.

Radu Jinga, director general al companiei .msg România.  Foto: Vlad Cupșa

„Nu ne-am dorit o petrecere la un hotel de 5 stele spre exemplu, pentru că nu e neapărat reprezentativ pentru noi. Am vrut o petrecere altfel, ceva autentic.” (Radu Jinga, Manager General .msg România).

Și pentru că berea e personajul principal la Oktoberfest, .msg România le-a pregătit colegilor și invitaților o surpriză: încă din luna iulie s-a lucrat la o bere proprie, care s-a pus la maturat și etichetat corespunzător, adică .msg Jubileum Beer. Tradiția bavareză a fost respectată, butoiul fiind adus la castel într-o trăsură trasă de cai și inaugurat cu fast. Pe lângă berea .msg, invitații au avut ocazia să creeze ei înșiși una în timpul petrecerii, în cadrul unui workshop, sub îndrumarea meșterului berar Norbert Tătar.

.msg Jubileum Beer, berea creată special pentru aniversarea de 10 ani a companiei. Foto: Vlad Cupșa

Lista de invitați oferă o imagine reprezentativă pentru ceea ce înseamnă .msg România, dincolo de una dintre cele mai competitive companii IT de consultanţă şi integrare a sistemelor. Evenimentul a celebrat și cultura parteneriatelor puternice și a continuității dezvoltată de .msg România de-a lungul celor zece ani de activitate și a adus laolaltă cei aproape 500 de angajați din cele trei filiale din țară (Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Timișoara), invitați din Germania, precum și parteneri și furnizori de tradiție.

Cei prezenți s-au simțit ca la un festival, ceea ce și-au dorit și organizatorii, redefinind astfel conceptul de eveniment corporate. Acesta a fost realizat în colaborare cu cei de la Stradale Cluj și Why Not Us, iar coloana sonoră a fost oferită de orchestra Notes & Ties, de trupa Hazard și de DJ Shiver.

Concertul trupei Hazard la petrecerea de 10 ani a .msg România. Foto: Vlad Cupșa

De altfel, petrecerea aniversară de 5 ani a companiei germane a avut loc tot pe domeniul castelului Bánffy, devenit cunoscut datorită festivalului Electric Castle. Castelul mai găzduiește școli de vară pentru studenți, reședințe pentru artiști, training-uri sau chiar nunți, fapt remarcabil dacă ne gândim că până de curând aici nu exista electricitate, apă curentă sau gaz.

Castelul Bánffy din Bonțida este locația ideală pentru un altfel de eveniment corporate. Foto: Vlad Cupșa

Echipa de management a castelului a arătat mereu deschidere față de astfel de evenimente, iar pentru .msg România și alte companii din Cluj care vor să iasă din rutina orașului și să organizeze un mini-festival în această locație de poveste, alegerea e răsplătită din plin.

Ne bucurăm să susținem astfel de proiecte. Dacă noi putem să avem un eveniment memorabil și din banii respectivi să contribuim și la restaurarea unui monument istoric, vom susține categoric investiția.” (Radu Jinga, Manager General .msg România).

La sediul .msg, berea realizată la festival de către participanți stă la maturat, iar feedback-ul lor a fost „Zici că am fost la Oktoberfest!”. Fapt ce ne aduce la ideea că alegi o companie și pentru cultura organizațională a acesteia. Pentru felul în care te simți acolo dincolo de proiecte, task-uri zilnice și cele 8 ore lucrate.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentUn fost șantier naval devine accelerator de inovare, la Innovation Expo 2018, Rotterdam
Articolul următorCum a reușit Clujul să atragă cei mai buni competitori pentru marile proiecte ale orașului (Infografic)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.