Protest la Cluj împotriva iubitorului de cianură – Traian Băsescu

Publicat de , sâmbătă, 14 iulie 2012, 3 comentarii, 6 vizualizări

Astăzi, 14 iulie 2012, la Cluj Napoca, a avut loc un protest împotriva iubitorului de cianură – Traian Băsescu. La protest au participat 20 de membri ai grupului Tinerii Mânioşi, cu mesajul Salvaţi Roşia Montană expus prin bannere şi steaguri. Protestul a avut loc sub forma unei acţiuni de tip photo bombing, fiind localizat în faţa camerelor de luat vederi care asigurau transmisia live în timpul miting-ului organizat de PD-L la Cluj, în Piaţa Păcii.

Acţiunea a început în acelaşi timp cu discursul lui Traian Băsescu şi a durat 15 minute, înainte de finalul discursului. Scopul acesteia a fost de a reaminti lui Traian Băsescu că România nu gustă cianura şi că nu vom trece cu vederea presiunea nelegitimă, anti-constituţională, exercitată de el în ultimii ani pentru autorizarea proiectului de minerit de la Roşia Montană. Mesajul “Salvaţi Roşia Montană opriţi procedura de autorizare a proiectului de minerit!” – este totodată adresat tuturor liderilor politici şi factorilor de decizie din România.

Imagini de la eveniment:

[fbphotos id=416811055022241]

Imaginile pot fi „share”-uite / comentate pe Facebook, AICI.

3 comentarii pentru “Protest la Cluj împotriva iubitorului de cianură – Traian Băsescu”

  1. furia spune:

    Foarte bine au facut. De cate demagogie-s in stare politicienii … „patriot”, „tara”, „popor”. Mi se face sila cand ii aud.

  2. sefa spune:

    Deci hai sa-l suspendam pe asta, apoi toata clasa politica din Romania.

  3. Doom spune:

    Foarte bine …

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.