Echipa Salvați Roșia Montană are nevoie de voluntari în Cluj!

Publicat de , joi, 13 februarie 2014, Lasă un răspuns, 166 vizualizări

Echipa din Cluj a Campaniei Salvați Roșia Montană are nevoie de VOLUNTARI. Implică-te în organizare de evenimente, realizare de bannere și alte materiale pentru Campanie, în distribuirea de ziare, lipirea de afișe și multe altele … Detalii în apelul de mai jos:

1618172_791558174190886_2001877408_o

Dragi iubitori ai Roșiei Montane,

În ce ne privește, am ajuns să nu mai fim mulțumiți cu înfurierea noastră duminicală. Fiecare simte că trebuie să facem mai mult. Am strigat în stradă Uniți salvăm Roșia Montană, iar acum e timpul să ne unim forțele zi de zi pentru a ține Roșia Montană în viață, pentru a ține departe de ea și de alte locuri în pericol foamea de bani a unora.

(Campania Salvați) Roșia Montană are nevoie de VOLUNTARI. Toate materialele Campaniei, de la steaguri la sacoșe și de la bannere la mărțișoare, sunt făcute de noi, dar se pare că avem tot mai mult de lucru. O chestiune vitală pentru protejarea locurilor precum Roșia Montană este informarea. A comunităților și a cât mai multor cetățeni. Astfel posterele, prezentările, filmele documentare şi diferitele evenimente, precum Ziua Roşiei Montane, trebuie pregătite cu tot mai multă energie. Cât despre FânFest, festivalul crește an de an, iar voluntarii nu sunt niciodată destui.

Pe scurt, de la lipit de afișe și distribuit de ziare, până la idei pentru diverse campanii, e nevoie de voi.

Dacă vreți să vă alăturați Campaniei Salvați Roșia Montană, scrieti un mail la adresa voluntaricluj[at]rosiamontana.org până la data de 23 februarie şi haideţi să ne unim forțele și să facem bine pentru Roșia Montană.

Echipa Salvați Roșia Montană – CLUJ

Scrie un comentariu