Propriul tău spa acasă: ciubăr și saună din lemn

1434

O firmă din Cluj distribuie online, pe Ciubareala.ro, ciubăre și saune din lemn produse în Estonia, dar și ciubăre produse de către meșteri din secuime. Produsele sunt realizate prin metode tradiționale de prelucrare a lemnului și sunt asamblate manual de meșteșugari.

Băile calde sau reci într-un ciubăr de lemn te ajută să scapi de multe afecțiuni ale pielii, îmbunătățește circulația sângelui și întărește sistemul imunitar. În plus, lemnul din care sunt realizate produsele emană numeroase substanțe care curăță aerul de bacterii dăunătoare.

Ciubăre din lemn

Ciubărul fabricat din lemn încântă cu aspectul și eleganța unui mobilier de grădina. Nici unul din celelalte materiale nu au textura naturală, mirosul plăcut și culoarea caldă ca și lemnul. Amplasarea ciubărului cu hidromasaj din lemn în gradină vă dă posibilitatea de a petrece serile geroase de iarnă într-o atmosferă extrem de confortabilă și plăcută. După o zi lungă de lucru sau de joaca, adulții și copii se vor bucura de scăldat într-o cadă cu hidromasaj, oferind un impuls de energie pentru următoarele câteva zile.

Ciubareala.ro oferă ciubăre din lemn cu sobă subacvatică sau cu sobă exterioară, ambele variante fiind disponibile fie în formă rotundă, fie ovală.

În ciubărul din lemn cu soba interioară pe lemne, cada este separată în două părți printr-un gard de protecție. Parte mai mică conține sobă din aluminiu sau din oțel inoxidabil, în timp ce a doua parte este folosită pentru scăldat. Soba încorporată funcționează pe lemne. Utilizarea unei asemenea ciubăr este foarte simplă. Ajunge să umpleți cada cu apă, să aprindeți focul și să așteptați ca apa să atingă temperatura dorită.

Temperatura recomandată a apei pentru baie este de 37-38°C. În cazul în care apa este mai caldă decât temperatura corpului, veți fi predispus la răceala. Temperatura apei peste 39°C nu este suportabilă pentru o lungă perioadă de timp și poate fi chiar periculoasa. Persoanele cu anumite afecțiuni medicale, în special cu probleme de tensiune mare sau cardiace, trebuie să fie foarte precauți cu temperatura apei.

Folosirea regulată a ciubărului poate îmbunătăți semnificativ sănătatea fizică, băile în ciubăre din lemn stimulează metabolismul și reduc riscul de răceală. Apa caldă relaxează mușchii, îmbunătățește calitatea somnului și ajută la atenuarea durerilor de cap și a durerilor de spate.

Saune din lemn

Pentru cei care vor sa se bucure de o saună sănătoasă, Ciubareala.ro oferă saune din lemn masiv, având diametrul de 2 metri, care pot fi amplasate în curte sau grădină. Înăuntru, saunele sunt echipate cu rafturi, sobă pe lemne și pietrele necesare pentru saună cu aburi. O altă opțiune este sauna cu încălzire electrică. Toate elementele saunei sunt fabricate conform normelor și reglementărilor europene.

Se poate comanda o saună simplă cu o cameră sau o versiune mai complexă, cu două camere și scaune în exterior. Sauna cu o singura cameră poate fi de 2 sau 3 metri lungime. Camera de aburi poate fi completată cu o alta încăpere, în acest caz, sauna va avea o lungime totală de 3 sau 4 metri. Pe lângă astea sauna poate fi echipată cu scaune exterioare.

Sesiunile de saună oferă oportunitatea de relaxare și de a scăpa de rutina de zi cu zi, ajuta la ameliorarea simptomelor multor boli și întărește sistemul imunitar. Sauna ajuta la prevenirea bolilor cardiovasculare, întărește sistemul nervos, accelerează metabolismul, ameliorează durerile de reumatism și artrita, relaxează musculatura și reduce stresul.

Pe lângă ciubăre și saune din lemn, Ciubareala.ro mai oferă și ciubăre din fibră de sticlă, căsuțe barbeque și accesorii pentru grill în grădină. Întreaga ofertă poate fi văzută pe site-ul distribuitorului din Cluj: Ciubareala.ro

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentPrimul hackathon din țară pe tema tranziției către economia circulară va avea loc la Cluj
Articolul următorSmida Jazz Festival 2019, o mini-vacanță “altfel” în Apuseni: muzică avangardistă, natură și impact pozitiv în comunitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.