No, hai, clujeni, la Alba Iulia, UNIȚI pentru a salva Roșia Montană!

67

UNIȚI pentru a salva Roșia Montană! UNIȚI pentru a salva România! 1 Decembrie 2011, Alba Iulia.

Pe 1 Decembrie 2011, cei care susținem campania Salvați Roșia Montană, ne adunăm la Alba Iulia, pentru a ne arăta solidaritatea față de Roșia Montană și pentru a transmite mesajul campaniei noastre către clasa politica și către întreaga societate românească. Milităm pentru stoparea proiectului minier de la Roșia Montană, pentru salvarea patrimoniului cultural, pentru protecția mediului și pentru crearea de noi oportunităţi de creştere economică durabilă pentru localitate, în respectul valorilor și potențialului său cultural și natural, prin stimularea turismului, agriculturii, valorificarea fondului forestier și prin alte activități tradiționale.

Hai și tu la Alba Iulia, hai să arătăm că suntem uniți, că ne pasă, că suntem o voce puternică! Și pentru ca mesajul nostru să fie unul puternic, vizibil, poartă pe tine, peste haina de stradă, un tricou având pe față mesajul “UNIȚI pentru a salva Roșia Montană!“, iar pe spate mesajul “UNIȚI pentru a salva România!“. Vezi pe Facebook cine mai vine, alătură-te și invită-ți și prietenii: www.facebook.com/events/323041977721706/

Academicianul Ovidiu Bojor aflat la Conferinţa Internaţională  “Roşia Montană în Istoria Universală” spunea:  “Am făcut de multe ori radiografia stării României. De multe ori am auzit: <<Ce facem?>> Unire! Trebuie să ne unim, dar nu în progresie aritmetică, ci în progresie geometrică. Întrebarea este: <<Sunteţi gata?>>, iar răspunsul cel mai frumos: <<No, hai!>>“.

No, hai, clujeni, la Alba Iulia!

Designul pentru tricou îl găsești aici:

– pentru față: http://ngo.ro/img_upload/4ef160f5484c05ea6c665d19f7a161d3/TricouUnire_1.pdf

– pentru spate: http://ngo.ro/img_upload/4ef160f5484c05ea6c665d19f7a161d3/TricouUnireRO_2.pdf

Pentru imprimarea tricoului, poți sa mergi la PRINTSHOP VERLA, pe Strada Horea Nr. 8: http://www.verla.ro/contact.html. Să-ți duci tricou cu tine, la VERLA doar se imprimă!

Articolul precedentAş da zile de la mine şi nopţi de la Polul Nord
Articolul următorUniți pentru salvarea Roșiei Montane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.