Facem un bine? … Haide sa oferim sprijin pentru copiii cu cancer!

Publicat de , miercuri, 19 octombrie 2011, 1 Răspuns, 5 vizualizări

Asociaţia Little People sprijină copiii și adolescenții bolnavi de cancer, desfăşurând programe de asistenţă oncologică în fiecare zi, de luni până duminică, în toate secţiile onco-pediatrice principale din ţară: în Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti şi Iaşi, asigurând astfel asistenţă pentru 80% dintre copiii aflaţi sub tratament la ora actuală în România. Studenţi şi absolvenţi de psihologie din 5 universităţi din România sunt pregătiți și monitorizați să desfășoare un program de intervenție conceput de către Asociația Little People special pentru copiii spitalizaţi.

În 2006 a înființat Clubul Temerarii pentru adolescenții români care au învins cancerul, care a devenit cea mai mare comunitate de tineri supraviețuitori de cancer din Europa Centrală și de Est.

Puteți citi mai multe informații pe www.thelittlepeople.ro

Asociația a demarat Campania Contra Cancer, cu scopul de a promova supraviețuirea și lupta împotriva cancerului la copil. Campania a debutat pe 2 octombrie cu Cursa Contra Cancer, care are ca scop strângerea de fonduri pentru programele de suport psiho-social, dezvoltate de Asociația Little People, menite să îmbunătățească șansele de supraviețuire a copiilor și tinerilor care luptă împotriva cancerului. În cadrul Cursei Contra Cancer, doi alergători profesioniști, Iulian Novac și Marian Sorohan, aleargă 700 de kilometri cumulat în 7 zile. Vă invităm să intrați pe www.contracancer.org și pe pagina de Facebook a asociației pentru a urmări actualizări zilnice despre desfășurarea evenimentelor.

Vă invităm să sprijiniți Campania Contra Cancer trimițând un SMS la numărul 858, prin care puteți dona 2 euro Asociației Little People.

Vă mulțumim pentru sprijin! Fiecare mesaj contează!

1 comentariu pentru “Facem un bine? … Haide sa oferim sprijin pentru copiii cu cancer!”

  1. Am vazut aceasta campanie si prin media si inclusiv pe Facebook..mi se pare o initiativa foarte nobila.. Felicitari tuturor celor care o promoveaza!

Scrie un comentariu