Craciunul vine si la bunici! – 22 decembrie, începând cu ora 19, Polus Center

Publicat de , miercuri, 22 decembrie 2010, Lasă un răspuns, 4 vizualizări

Crăciunul vine și la bunici” este un proiect de voluntariat care își dorește să ajute clujeni în vârstă să intre în atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă, chiar dacă nu au norocul să fie înconjurați de familie. Beneficiari vor fi 50 de clujeni în vârstă, cu o situație materială mai dificilă, care frecventează centrele de zi pentru vârstnici din Cluj-Napoca.

Pentru a strânge cele necesare unor pachete de Crăciun, mentalistul Cristian Gog și bucătarul Adi Hădean își pun la bătaie priceperea, pregătind un spectacol care se va desfășura miercuri, 22 decembrie, începând cu ora 19, în zona food court din Polus Center (care pune la dispoziție locul în mod gratuit).

Clujenii care vor asista la spectacol vor primi câte o pungă în care vor fi rugați să pună ceva pentru bătrîneii de la centre: un pachet de zahăr ori făină, un cozonac sau o sticlă de vin, o plasă de portocale sau o caserolă de carne – orice alimente doresc, neexistând alte restricții decât cele ale bunului-simț. Pot să vină cu ele de acasă sau să le cumpere de la supermarketul din mall. Pachetele vor fi colectate cu ajutorul unor bloggeri clujeni, iar în 23 decembrie le vor fi duse bătrîneilor.

Evenimentul este unul non-profit, care a pornit de la ideea celor doi de a-i ajuta cum știu ei mai bine pe cei care au o viață mai puțin ușoară, și este promovat cu ajutorul tinerilor activi în online.

Vă mulțumim pentru sprijin!

Ultimele postari ale lui Ana Zeller (vezi toate)

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.