Startup-urile românești de tehnologie, invitate să se prezinte în fața investitorilor la Luxemburg

74

Asociația România Luxemburg Business Forum (RomLux) anunță că invită startup-urile românești să se prezinte în fața investitorilor, într-un stand național comun, la conferința de tehnologie ICT Spring ce va avea loc la Luxemburg, între 15 și 16 mai 2018. Peste 100 de potențiali investitori vor fi prezenți la eveniment.

“Vă invităm sa participați în Luxembourg la ICT Spring între 15 și 16 mai 2018, la European Convention Centre Luxembourg (ECCL). În calitate de partener ICT Spring pentru România, RomLux a negociat un pachet special pentru start-upurile românești: prezență pe standul național comun și unul sau două locuri la cina de gală pentru 1000€ în total în loc de 2040€ prețul de participare individuală (un discount de 50% față de prețul normal). Tot în pachet intră și prezența la “1 minute to convince” (pe scena principală) în fața unui panel selecționat, de finanțatori renumiți.”, au anunțat cei de la RomLux.

ICT Spring este o conferință renumită global ce găzduiește un număr mare de profesioniști din toate colțurile lumii. În acest an, evenimentul de două zile este organizat în orașul Luxemburg și oferă participanților o oportunitate unică de a-și aprofunda cunoștințele digitale, de a explora valoarea crescândă a industriei FinTech și de a explora impactul tehnologiilor spațiale asupra afacerilor terestre, prin expoziții și demonstrații ale celor mai recente tendințe și inovații.

ICT Spring este, de asemenea, locul perfect pentru a se conecta cu persoane cu aceleași pasiuni și partenerii de afaceri viitori, Luxemburg fiind deosebit de propice afacerilor și de unde multe corporații și servicii sunt pilotate la nivel European sau global.

Companiile interesate de a participa la standul național ICT Spring sunt invitate să contacteze asociația, scriind un email la info@romlux.org, sau utilizând pagina de contact a asociației.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentInspirație pentru Primăria Cluj: zeci de mii de constănțeni implicați în deciziile orașului, prin simple chestionare online
Articolul următorFOTO Refațadizarea hotelului Continental aproape gata, după mai bine de doi ani de la punerea schelelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.