Incubatorul Tech’n Trade din Cluj caută idei și soluții IT inovatoare pentru un atelier de tip “problem-solution fit”

211

Tech’n Trade Incubator este conceptul dezvoltat de METRO SYSTEMS România, care își propune să sprijine comunitatea antreprenorilor din Cluj în crearea propriilor startup-uri în domeniul tehnologiei și wholesale. Sâmbătă, 26 octombrie 2019, toți cei interesați în a dezvolta produse și startup-uri inovatoare, mai ales în zona de retail dar nu numai, sunt invitați în cadrul incubatorului, unde pe parcursul întregii zile vor putea lucra la ideea lor împreună cu ceilalți participanți.

Susținuți de 5 mentori cu expertiză în retail, startup-uri și afaceri, participanții vor parcurge un proces de rafinare a ideii sau a problemei abordate, și a soluției propuse. La final, echipele vor fi îndrumate cum să continue mai departe sau vor putea fi invitate să participe mai departe în programul de incubare Tech’n Trade.

Detalii despre atelier aici: facebook.com/events/623183568214598, iar înscrieri, aici: techntrade.ro/hub-program-registration.

Tech’n Trade Incubator oferă sesiuni de îndrumare și mentorat cu ajutorul experților implicați în proiect, spații de lucru gratuite, acces la magazinele METRO și asistență personalizată pentru fiecare startup.

Conceptul Tech’n Trade reunește trei direcții strategice: Tech’n Trade Lab – fabrica de dezvoltare software, Tech’n Trade Incubator – generator de idei pentru companiile start-up care inovează în industria de retail și Tech’n Trade Club – centrul de evenimente IT cu focus pe tehnologia în retail și spațiul exclusiv dedicat creșterii unei comunități de IT Tech’N Trade (Technology in Trade).

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedent“Viitorul oraşelor din România” – cea mai amplă consultare publică cu privire la viitorul fondurilor europene în România
Articolul următorDouă echipe din Cluj s-au calificat pentru etapa internațională a competiției Space Apps Challenge sub egida NASA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.