How to Web 2019: metodologii, tactici și strategii prin care idei ca Revolut sau Booking.com au crescut de la afaceri locale la business-uri globale cu sute de milioane de utilizatori

96
How to Web aduce, în premieră în România, experți internaționali care vor vorbi despre dezvoltarea produselor digitale și growth hacking

În mai puțin de două săptămâni, între 30 și 31 octombrie 2019, conferința How to Web aduce în premieră la București peste 50 de experți de talie internațională, specializați în creșterea de produse digitale de la zero la adevărate succese globale. Experții internaționali prezenți la How to Web vor prezenta metodologii, tactici și strategii de lucru prin care idei ca Dropbox, Revolut, Booking.com sau Shopify au crescut de la afaceri locale la business-uri globale, cu zeci sau sute de milioane de utilizatori.

La cea mai nouă ediție How to Web vor participa, în premieră în România: Sean Ellis (cel care a introdus în piață termenul de „growth hacking” și a crescut afaceri precum Dropbox sau EventBrite), Michael Perry (director al Kit la Shopify), April Dunford (director general la Ambient Strategy și expert în poziționare de piață), Sean Sheppard (fondator GrowthX și GrowthX Academy) și Bob Moesta (fondator și președinte al Re-Wired Group) și mulți alții. Lista completă cu speakeri poate fi consultată pe site-ul How to Web.

Pe cele 4 scene ale How to Web, peste 1.500 de participanți vor avea acces la cele mai bune sfaturi despre cum să creezi și crești afaceri de succes, prin perspectiva unică a celor care au construit afaceri globale. Aici intervine componenta de growth hacking, metodologia care ajută o afacere să ia decizii rapide, cu impact transformativ și rezultate maxime.

Pe scenele dedicate aprofundării subiectului de creștere a afacerilor digitale vor urca speakeri ca Sean Ellis – care va discuta despre growth hacking, April Dunford – care, cu experiență în lansarea a peste 16 produse internaționale, va vorbi despre poziționarea de produs sau Sean Sheppard – antreprenor în serie, fondator GrowthX, care lucrează cu startup-uri din diverse piețe și care va adresa un concept esențial: product/market fit. Toți vin în premieră în România, ca multe alte nume de pe agendă, precum Udit Batra – responsabil de produs și interpretarea datelor la Booking.com, Dave Hogue – UX Design Lead la Google, sau Paolo Ertreo – Product Designer la Dropbox. Agenda completă a evenimentului e disponibilă pe site-ul How to Web.

Idei, sfaturi și cea mai mare competiție de startup-uri din regiune

Anul acesta, competiția Startup Spotlight, cea mai mare competiție de startup-uri din regiune, va aduce laolaltă peste 200 de startup-uri tech care vor concura pentru marele premiu: o investiție de 125.000 de euro. Totodată, valoarea totală a premiilor este de un milion de euro. Startup-urile interesate să intre în această cursă pot aplica până la 10 octombrie 2019. Cele mai promițătoare trei afaceri, care vor câștiga premiile pentru „Cel mai bun startup”, „Cel mai bun pitch” și „Premiul pentru cea mai bună inovație”, vor beneficia și de acces la conferința TechCrunch Disrupt Berlin, precum și de un stand de prezentare și șansa de a concura în competiția Startup Battlefield. Aceasta din urmă este una dintre cele mai importante conferințe de tehnologie și antreprenoriat din lume.

Nu în ultimul rând, așa cum How to Web și-a obișnuit participanții, nu va lipsi componenta de networking. Vor fi prezenți peste 1.500 participanți, peste 50 experți de talie internațională, investitori, fondatori de startup-uri, dezvoltatori de produse, marketeri, freelanceri și nu numai. Participanții la ediția 2019 a conferinței vor descoperi cele mai noi idei din tehnologie și dezvoltare de produs, dar și tendințele care vor guverna lumea în următorii ani.

Alături de echipa How to Web, mai mulți parteneri s-au alăturat pentru a face acest eveniment posibil. Este vorba despre Banca Comercială Română, Orange România, KPMG România alături de Bitdefender, UniCredit Bank, Fitbit, Tech’n Trade by METRO SYSTEMS, DLA Piper, 2Checkout, European Investment Fund, Credo Ventures, Adobe România, dar și alte companii interesate de creșterea sustenabilă a mediului de afaceri românesc.

Agenda este gata, speakerii sunt pregătiți și una dintre cele mai importante conferințe anuale de tehnologie și inovație din Europa te așteaptă să descoperi ce îți pregătește viitorul. Încă îți mai poți cumpăra bilet Early Bird de pe site-ul oficial al conferinței.

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentCea mai mare competiție de startup-uri din regiune, Startup Spotlight, din cadrul How to Web București, va oferi o investiție de 125.000 euro câștigătorului
Articolul următor6 proiecte de votat în cadrul procesului Bugetare participativă 2019, etapa de vot pe domenii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.