Info Cluj: EIT Health healthTech Inovare Smart-Up Lab

EIT Health Smart-Up Lab 2019: program internațional pentru antreprenoriat și inovare în sănătate, în octombrie la Cluj

Publicat de , joi, 3 octombrie 2019, Nu sunt comentarii, 159 vizualizări
Smart-Up Lab, program internațional de antreprenoriat și inovare în sănătate. Foto: EIT Health Smart-Up Lab

Smart-Up Lab 2019 este a treia ediție a unui program internațional de antreprenoriat și inovare în sănătate, organizat anul acesta în paralel în Cluj și în alte 3 orașe din Europa (Łódź – Polonia, Napoli – Italia și Tartu – Estonia). Sponsorizat de EIT Health, programul dorește să-i ajute pe participanți să afle despre procesele de ideație și planificare a afacerilor, crearea valorii, cercetarea de piață, finanțare, prezentarea produselor și multe alte chestiuni legate de crearea unei afaceri. Lansarea programului, va avea loc la Cluj, pe 3 octombrie 2019.

Smart-Up Lab se adresează antreprenorilor, doctoranzilor, cercetătorilor, studenților sau oricui cu o idee de startup, inclusiv celor ce activează în științele vieții, economie, IT, medicină, inginerie sau alte domenii. Toate activitățile laboratorului sunt orientate spre construirea unei noi generații de antreprenori, cu o atitudine inovatoare, contribuind astfel la îmbunătățirea asistenței medicale.

În ceea ce privește programul, pe parcursul laboratorului se vor desfășura 3 ateliere: 

  • Luni, 7 octombrie, orele 17:30 – 21:00 – Design Thinking, Formator: Tudor Mihai;
  • Marți, 8 octombrie, orele 17:30 – 21:00 – Idea validation & Market Research, Formator: Tudor Mihai;
  • Vineri, 11 octombrie, orele 18:00 – 21:30 – Product & Business Model, Formator: Mircea Vădan.

În urma atelierelor, o echipă din Cluj va fi selectată pentru a merge la finala programului, pe 17 octombrie, la Łódź, Polonia, costurile fiind acoperite de EIT Health.

Smart-Up Lab se adresează antreprenorilor, doctoranzilor, cercetătorilor, studenților sau oricui cu o idee de startup. Foto: EIT Health

EIT Health este o rețea de inovare în domeniul sănătății, susținută de EU, ce dorește să ofere soluții care să permită cetățenilor europeni să trăiască mai mult și mai sănătos, prin promovarea inovației. EIT Health conectează transnațional oamenii și temele potrivite, astfel încât inovația să se întâmple la intersecția dintre cercetare, educație și afaceri, în beneficiul cetățenilor.

Derularea programului poate fi urmărită pe pagina de Facebook: facebook.com/smartuplabcluj/

Citește și …


Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.