Firmă clujeană de software achiziționează două firme din Vestul Europei, evaluate la 1,3 milioane Euro

106

AROBS Transilvania Software, companie clujeană înființată în 1998, are acum două noi filiale în Olanda și Belgia: CoSobyArobs B.V., respectiv CoSobyArobs BVBA. Cele două firme sunt evaluate la 1,3 milioane Euro și au, în acest moment, 10 angajați.

Produsele și serviciile CoSo le completează pe cele ale AROBS, în zonele de management al flotei, process automation, dar și cele privind specializarea pe software educațional. Printre clienții importanți ai CoSoby AROBS sunt Alpega (înainte Wolters Kluwer), Emerson, BASF și Schneider.

“AROBS a preluat provocările și oportunitățile prezenței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă, iar cele două branduri au fost unificate în noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declarației comune de a asigura clienților calitate și inovare”, a declarat Voicu Oprean, CEO AROBS.

La cei 20 de ani de existență, AROBS a ajuns la peste 700 de angajați, în toate sediile AROBS din Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București, la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Referințe

logo-arobs

AROBS Transilvania Software furnizează soluții și produse IT din 1998. vezi mai mult

Servicii Cluj

Catalogul producătorilor clujeni.

Articolul precedentParcul Armătura și malul Someșului, ecologizate de voluntari pentru Someș Delivery 2018
Articolul următorSomeș Delivery 2018: 5 idei de petrecere a weekend-ului în aer liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.