“OTRAVĂ! În asta se va transforma Ardealul!”. Pentru Ponta: “NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ!” (VIDEO)

101
13 septembrie 2013, în fața prefecturii din Cluj, cu ocazia vizitei ministrului culturii, Daniel Barbu … O doamnă se apropie de grupul de protestatari veniți sa-l întâmpine pe Barbu: “Vreau să-i transmiteți un mesaj lui Victor Ponta!” … Iată mai jos mesajul ei …

“NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ!”
Să-i spună așa lui Victor Ponta: Că libertatea acestei țări a fost câștigată cu sângele copiilor noștri și că NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ! … Nu va reuși! Să înțeleagă și să-i transmiteți acest mesaj … o să ma duc și o să ma leg de el la București! Nu se poate să ajungă aici țara asta, pentru niște bani! Nu ne vindem pe doi cocoșei, nici pe noi, nici patria! Copiii ăștia nu-s manipulați, am ieșit în stradă fiindcă ne-ați furat destul! […] NU VĂ MAI VREM! SĂ PLECE, SĂ PLECE!

“OTRAVĂ! …. În asta se va transforma Ardealul!”

Sunt chimist de formație, am lucrat o viata în laborator chimic. Știu ce înseamnă cianura! Înseamnă un Ardeal distrus și generații în șir vor muri de foame, pentru ca se va degrada solul, se va degrada apa … din cianuri va rezulta acidul cianhidric, arsenicul, metale rare, care sunt pentru poporul asta OTRAVĂ! …. În asta se va transforma Ardealul! … Pentru că niște lepre ordinare nu se mai satură de bani!”
Articolul precedentPeste 90% dintre clujeni care au participat la consultarea publică organizată de deputatul de Cluj Aurelia Cristea s-au declarat împotriva exploatării de la Roşia Montană!
Articolul următorRoșia Montană și exploatarea, pe înțelesul tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.