„OTRAVĂ! În asta se va transforma Ardealul!”. Pentru Ponta: „NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ!” (VIDEO)

  Publicat de Cluj.info, sâmbătă, 14 septembrie 2013, Lasă un răspuns, 1.690 vizualizări
  13 septembrie 2013, în fața prefecturii din Cluj, cu ocazia vizitei ministrului culturii, Daniel Barbu … O doamnă se apropie de grupul de protestatari veniți sa-l întâmpine pe Barbu: „Vreau să-i transmiteți un mesaj lui Victor Ponta!” … Iată mai jos mesajul ei …

  „NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ!”
  Să-i spună așa lui Victor Ponta: Că libertatea acestei țări a fost câștigată cu sângele copiilor noștri și că NU O SĂ VINDEM LIBERTATEA NOASTRĂ! … Nu va reuși! Să înțeleagă și să-i transmiteți acest mesaj … o să ma duc și o să ma leg de el la București! Nu se poate să ajungă aici țara asta, pentru niște bani! Nu ne vindem pe doi cocoșei, nici pe noi, nici patria! Copiii ăștia nu-s manipulați, am ieșit în stradă fiindcă ne-ați furat destul! […] NU VĂ MAI VREM! SĂ PLECE, SĂ PLECE!

  „OTRAVĂ! …. În asta se va transforma Ardealul!”

  Sunt chimist de formație, am lucrat o viata în laborator chimic. Știu ce înseamnă cianura! Înseamnă un Ardeal distrus și generații în șir vor muri de foame, pentru ca se va degrada solul, se va degrada apa … din cianuri va rezulta acidul cianhidric, arsenicul, metale rare, care sunt pentru poporul asta OTRAVĂ! …. În asta se va transforma Ardealul! … Pentru că niște lepre ordinare nu se mai satură de bani!”

  Scrie un comentariu