Suporterii CFR au învins! Conducerea CFR 1907 Cluj a decis încetarea asocierii imaginii clubului cu RMGC!

69

Într-o știre publicată joi 23 februarie pe site-ul oficial, conducerea clubului de fotbal CFR 1907 a anunțat că a decis încetarea asocierii imaginii CFR 1907 cu RMGC, compania ce dorește realizarea proiectului minier de la Roșia Montană. Mai jos găsiți textul integral al știrii.

Părerea suporterilor noștri contează întotdeauna

Având în vedere că parteneriatul clubului nostru în ceea ce priveste închirierea de spații publicitare pentru Roșia Montană Gold Corporation a expirat la finalul anului 2011, am decis să nu prelungim acest contract. Ținând cont de mesajele pe care le-am primit în acest sens de la o parte a suporterilor și susținătorilor noștri, s-a decis încetarea asocierii imaginii CFR 1907 Cluj cu RMGC.

Conducerea CFR 1907 Cluj

Articolul precedentInterviu cu prof. Daniel David, candidat la funcția de rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca
Articolul următorZilele filmului portughez

1 COMENTARIU

  1. Felicit Conducerea CFR 1907 Cluj pentru aceasta decizie. Intr-adevar asocierea numelui clubului cu acest proiect dezastruos pentru tara era total deplasat, deoarece atat clubul cat si suporterii acestora sunt romani inteligenti. Ei au inteles ca trebuie sa combata minciunile sfruntate ale Gold Corporation si sa se opuna proiectului in sine. Daca Proiectul Rosia Montana ar porni in varianta cunoscuta, 4 munti pitoresti ar dispare de pe suprafata tarii, iar in locul lor ar aparea un iaz de decantare al cianurilor mai mare decat Lacul Vidraru ca suprafata. Natura si viata sunt puse in pericol iminent pe durata si intindere de necontrolat, iar patrimoniul istoric si cultural ar fi iremediabil distrus. Nu mai amintesc de faptul ca statul va primi, o suma neglijabila din acest contract, esalonata pe vreo 20 de ani, urmand in schimb sa-si asume obligatia de a garanta conservarea lacului de decantare al cianurilor (bineinteles cu bani din taxele si impozitele care vor fi suplimentate intre timp la contribuabili adica la noi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.