Pensiunea Lacul Stiucii

303

Pensiunea Lacul Stiucii ofera loc de odihna, popas si relaxare temerarului calator in cautarea frumusetilor naturii. Daca visezi sa evadezi din agitatia vietii cotidiene si sa te bucuri de binecuvantarile vietii simple si lipsite de griji in mijlocul naturii, nu ezita sa vizitezi aceasta pensiune. Aici te vei putea bucura de linistea unui loc retras dar dotat cu avantajele si confortul civilizatiei.

Dupa ce ai hoinarit in natura si pribegia ti-a fost incantare pe placul inimii, lasa-te rasfatat cu bucate alese si delicii culinare preparate cu multa daruire. Limba se dezleaga, trairile sunt mai intense si viata are mai mult farmec la un pahar de vorba. Odihna este produs garantat 100% …

Localizare

Pensiunea Lacul Stiucii este situata la cca 10 km de Gherla, langa Rezervatia Ornitologica “Lacul Stiucii”, oferind o panorama de vis asupra lacului “delta in miniatura”.  Lacul Stiucii este inconjurat de o vegetarie abundenta de stufaris. Pe lac plutesc insulite de plaur, unde habiteaza rate salbatice.  Apa este adanca, de peste 20 de metri, fiind mediul propice unei mari varietati de pesti precum stiuca, bibanul, linul, carasul si rosioara, care aduc zilnic pe lac pescarii pasionati.

La numai 5 km distanta de pensiune se afla unul dintre obiectivele turistice religioase – Manastirea Nicula – manastire ortodoxa de calugari, un important centru de pelerinaj din Ardealul de Nord renumita fiind pentru icoana Maicii Domnului facatoare de minuni.

Cazare

Pensiunea Lacul Stiucii va ofera servicii de cazare in 8 camere si un apartament spatios.

Camerele se pot ocupa in regim single sau double. Incaperile sunt dotate cu 2 paturi simple sau cu pat matrimonial si au grup sanitar propriu. Spatiile de cazare sunt dispuse pe 2 etaje. Camerele sunt spatioase, bine iluminate si izolate fonic. Mobilierul este din lemn masiv si are un design modern. La dispozitia dvs. se mai gasesc: mini – bar, TV-LCD cu programe prin satelit si conectare gratuita wireless la Internet de mare viteza.

Pentru parintii cu copii in varsta de pana la 3 ani se pun la dispozitie patuturi cu saltea si lenjerie.

Business si relaxare

Pentru o discutie de afaceri sau pentru un moment de relaxare va invitam sa accesati “Sala Media”, unde se pot citi ziare si carti, se pot juca jocuri de societate (remi, table, monopoly, poker) sau se  poate admira apusul de soare asupra lacului, asezati confortabil in balansoarul de pe terasa “Salii Media”.

Plimbarea cu bicicleta si sedinta de sauna sunt servicii incluse in oferta Pensiunii Lacul Stiucii.  Ciclismul este un sport relaxant si sanatos a carui efecte benefice sunt cunoscute si apreciate de practicantii sai. Cu bicicletele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri se pot parcurge distante pe trasee de teren accidentat sau asfalt, in functie de preferinte.  Sedinta de sauna confera un sentiment de relaxare si prospetime, putand fi considerata pe drept cuvant o escapada din tumultul vietii cotidiene. Este un bun prilej sa socializati si sa petreceti timpul cu familia sau prietenii, facand din acest moment un eveniment placut intr-o atmosfera calma si relaxanta.

Drumetiile in aer liber reprezinta un bun prilej de a restabili legatura cu natura. Generoasa in numeroase peisaje si culori, pe care le etaleaza dinaintea ochilor si simturilor, Rezervatia Naturala “Lacul Stiucii” ii ademeneste pe cei curiosi si indrazneti in aventura descoperirii tainelor si frumusetilor ei.

Spatiul verde din curtea pensiunii este amenajat cu loc de joaca pentru cei mici, un mic paradis dedicat bucuriilor copilariei.

Vrei sa mergi? Click aici pentru informatii de acces, date de contact si opinii.

Articolul precedent1-2 Oct: Caravana ONGFest – Targul Economiei Sociale
Articolul următorDescoperă Lacul Știucii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.